Om Badhotellet Konferens & SPA

Välkommen till anrika Badhotellet för en avkopplande stund i vårt spa eller en inspirerande konferens i vår moderna konferensanläggning.

Konferens

Välkommen till en naturlig mötesplats med en passion för möten mellan människor. Upplev en lugn miljö i en historisk atmosfär som passar er perfekt när ni ska kläcka nästa stora idé. Vi har ett stort utbud av aktiviteter och älskar att hitta på nya arrangemang efter era önskemål. Utsikten och miljön bjuder vi på!

Oavsett om ni väljer att stanna hos oss en längre vistelse eller bara en kort visit över dagen kommer vi att göra vårt yttersta för att du ska trivas hos oss på. En konferens på Badhotellet behöver inte vara traditionell och tråkig utan kan bli en annorlunda upplevelse. En spakonferens kombinerar harmoni och nytta. I vår spaavdelningen kan man koppla av med behandlingar, uppleva vår nya Sparitual med varma och kalla källor eller bara njuta av bad, relax och bastus.

Vi kan ta emot upp till 250 konferensgäster, men har även lokaler för de små mötena.

Hos oss har ni tillgång till data/video-kanon, videokonferens och service från vår konferensvärdinna (08.00-17.00). I konferensanläggningarna finns självklart alltid frukt, isvatten, block och pennor. Allt för er konferens ska ha de bästa förutsättningarna.

Hotellet är vackert beläget i Tranås vid Svartån, mitt emellan Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en inspirerande miljö där våra gäster blir stimulerade och mår gott.

Spa – Njut av livets goda på vårt spahotell

Badhotellets spa har under ett sekel varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa.

Över vår spa-avdelning vilar en rofylld atmosfär, som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan medan du känner historiens vingslag i atmosfären.

Upplev vår nya Sparitual med anor från Badhotellets grundtankar och kneippmetodens läkande kraft. Koppla av i vårt spa med pool, relax och bastus. Njut i våra vedeldade bad och bastutunnor med utsikt över Svartån och unna dig själv en skön behandling. Våra spa-behandlingar är efterfrågade och det är vi förstås mycket glada. Bokning av behandling måste därför göras i god tid innan ankomst.

Vårt spahotell ligger i Tranås, i närheten av Jönköping, med hela Småland, Linköping och Östergötland på lagom avstånd.

Låt oss skämma bort dig med ett weekendpaket

Passa på att skämma bort dig själv och någon du tycker om med en härlig weekend. Vi välkomnar er till en weekend för alla sinnen, fylld med goda smaker, överraskningar och kära minnen! Åk bort med din käresta eller med kompisarna, vi har weekendpaket för alla. Vad sägs om en härlig spa-helg, romantisk hotellweekend för två, Guldweekend för er som vill skämma bort er hela helgen fred-sönd eller varför inte åka bort mitt i veckan och njuta av vårt paket Spalyx vardag?

Upplev vår nya Sparitual med anor från Badhotellets grundtankar och kneippmetodens läkande kraft. Njut i våra vedeldade bad och bastutunnor med utsikt över Svartån och unna dig själv en skön behandling. Våra rum har alla bekvämligheter och en härlig frukostbuffé ingår alltid.

Njut av vila och avkoppling på Badhotellet i Tranås bort från liv och rörelse! Vi finns i Småland med närhet till både Linköping och Jönköping.

Välkommen till Axels matsalar

Välkommen till bords för att avnjuta vår A la carté meny, bistro meny eller varför inte dagens lunch i vår vackra matsal? Våra menyer är komponerade av vår köksmästare och hans team med grunden i lokala och närproducerade råvaror efter säsong.

Bröllop

Stort eller litet sällskap? Hos oss finns något för alla tillfällen.

Badhotellet har allt du behöver för en oförglömlig fest, vi har festvåningar i varierade storlekar och för alla tillfällen. Unna dig att koppla av på den stora dagen och låt oss ta hand om festen. Här kan du anordna din födelsedagsfest, konferens, bröllop, studentmottagning i anrik miljö.

En av våra festvåningar har en storslagen veranda med en härlig utsikt ut mot parken, den är som gjord för en brudskål med släkt och vänner. Vi har dukat upp till många fester under åren och vi ser maten och drycken som kärnan i din fest. Genom stora fönster har alla gäster nära till både vattnet och parken. Festlokalerna är lätta att anpassa och vi förvandlar lokalen efter era önskemål så att ni får er drömfest.

För att göra din fest så bekväm som möjligt så erbjuder vi även ett hotellboende och allt i ett fantastiskt läge i stan. Smålands mest kompletta festlokaler för dina festliga festligheter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 1
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 2
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 3
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 4
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 5
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 6
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 7
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 8
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 9
  • Badhotellet Konferens & SPA Hotell, Tranås - 10

Badhotellet Konferens & SPA, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBadhotellet Tranås AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.03.1999
Org.nr:5565689139
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Christopher Malcolm HamiltonVerkställande direktör
Christopher Malcolm HamiltonLedamot
Anette Maria OlssonSuppleant
Anders Jerker StenqvistRevisor