BACKSTROM iMPACT AB (Christel Bäckström) logo

BACKSTROM iMPACT AB (Christel Bäckström)

Om företaget

BACKSTROM iMPACT är en konsultbyrå som erbjuder stöd till VD, chefer och ledningsgrupper i strategiska utvecklingsprocesser. Ledningsfrågor, affärsutveckling och strategiska samarbeten samt kommunikation är vårt fokus. Vi...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-330 04...
Adress

Kungsportsavenyen 21

41136 Göteborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

BACKSTROM iMPACT är en konsultbyrå som erbjuder stöd till VD, chefer och ledningsgrupper i strategiska utvecklingsprocesser. Ledningsfrågor, affärsutveckling och strategiska samarbeten samt kommunikation är vårt fokus. Vi genomför också kompetensutvecklingsinsatser för både ledare och medarbetare med stöd i Försvarshögskolans modeller. Vi hjälper också till med EU-finansiering för företag som behöver stöd för att innovativa produkter och tjänster ska nå marknaden.

Vi på BACKSTROM iMPACT drivs av att göra skillnad och skapa tillväxt för både individ, grupp och organisation. Vi har lång erfarenhet av utvecklingsfrågor, kommunikation, EU, utbildningsområdet och extern finansiering för både privat och offentlig sektor.

BACKSTROM iMPACT hjälper dig att genomlysa organisationen, identifiera nuläge, risker och utvecklingsbehov samt föreslå strategier för att jobba effektivt framåt. I nära samverkan med våra kunder bidrar vi med med kreativa lösningar som går att omsätta i praktiken och som leder till önskat resultat utifrån de behov som finns. Det kan till exempel handla om att jobba med strategiska utvecklingsfrågor tillsammans med VD såsom stärkt finansiering eller juridiska frågor för affärer och projekt. Vi matchar ditt utvecklingsbehov och innovationer med olika typer av finansieringsmöjligheter till exempel genom EU:s fonder och program eller genom sponsring. Andra uppdrag vi jobbar med är att utbilda hela personalstyrkor både i ledarskap och medarbetarskap, samt utbildning av ledningsgrupper med stöd av MTAM där utvecklingen går att mäta över tid.

Hör gärna av dig om du vill veta mer

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

BACKSTROM iMPACT AB (Christel Bäckström)

Omsättning

1 416 tkr

Vinstmarginal

25.70 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från BACKSTROM iMPACT AB (Christel Bäckström) finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Backstrom Impact AB

Org.nr:

5591575559

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

85600 Stödföretag inom utbildningsväsendet

90030 Enskilda artister, författare, journalister m.fl.

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.05.2018

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0733300431

07-333 004 31

073-330 04 31

0733-30 04 31

073-3300431