Om företaget

Rum och stuguthyrning med Bed and Breakfast eller självhushåll. Ett smakfullt inrett boende med gammeldags charm. Naturnära lugn miljö med utsikt över sjön Siljan. Besök kultur- evenemang och sevärdheter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-749 35...
Adress

Stora vägen 37

79570 Vikarbyn


Mer information

Öppettider

Öppet

0:00 - 24:00

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Rum och stuguthyrning med Bed and Breakfast eller självhushåll. Ett smakfullt inrett boende med gammeldags charm. Naturnära lugn miljö med utsikt över sjön Siljan. Besök kultur- evenemang och sevärdheter.

Mer om oss

Vi är ett litet familjeföretag som startade 2001 med att hyra ut vårat Dalarum i vårat hem. Vi byggde till tre övernattningsstugor 28 kvm med sex bäddar i varje och timmerloft och härbre , på våran skogsbelägna gård där vi själva bor, som ligger på övre sidan Rkv 70.

Familjens privata bostad består av flera äldre timmerbyggnader som flyttats från bl.a Kaltövåsens fäbod som familjen fortfarande äger och varit i drift under 350 år, välbesökt besöksmål under sommaren.

Vi har renoverat vårat B&B och hyr ut tretton rum med totalt 34 bäddar i dubbel, enkel och familjerum. vi bedriver idag rum och stuguthyrning. Vi har även ett närliggande B&B fastighet som kan hyras med 8-12 bäddar.

Historia

Vikarbyn var som synes en rätt betydande turistort under 1920-30 och 40-talet. Man kunde naturligtvis inte konkurrera med de stora Sjurbergs hotellen om de turister som dessavanligtvis vände sig till. I stället siktade man in sig på en medelklass som inte hade så höga krav på standard. Många hem och större gårdar öppnades upp under sommaren och tog emot gäster.

Vikarbyn räknas till en av Sveriges största byar och i början av 1960-talet drogs riksväg 70 genom byn och den gamla bebyggelsen. I dag är byn delad och omger bägge sidorna av riksvägen. Nutidens turistliv har ändrat karaktär och bygdens bofasta befolkning har inrättat sig därefter. Privat stugor dominerar idag uthyrningen till besökaren.

Backlunds Boende i Dalarnas utvalda länkar

Omdömen

Britt Konnander

Mer än ett år sedan

Storslaget ställe med utsikt över Siljan. Mycket trevligt, mysigt och personligt inrett boende. Mycket god frukost...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0707493578

07-074 935 78

070-749 35 78

0707-49 35 78

070-7493578