Om Bölas Bowling

Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. All utrustning finns i hallen. Är du nybörjare så hjälper vi till med en genomgång. Restaurang med fullständiga rättigheter. Vi har även Cateringservice.

Klubbar

BK Tegner - har en livlig ungdoms-verksamhet. 80 ungdomar från lekskola till juniorlandslagsspelare spelar i klubben. A-Laget spelar i Allsvenskan och ett F-lag i division 2 + Damlag som spelar i division 1.

BC Säffle - En bowla och trivs förening. Utmärkt för den som inte vill elitsatsa men ändå tävla. Spelar i division 3.

Säffle Klotet - Pensionärernas egen bowlingförening. Ett aktivt gäng som träffas 2 dagar i veckan. Både damer och herrar. Det blir en hel del resor till tävlingar och seriespel, bland annat till Värmlandsserien.

Fest

Planera din fest hos oss och slipp alla bekymmer. Ät och drick gott i restaurangen, spela bowling och ha kul! Och du behöver inte städa dagen efter. Födelsedag, släktträff, svensexa eller möhippa - vi skräddarsyr kvällen efter era önskemål. Kontakta oss så fixar vi festen!

Företag

Firmafest

Utmana arbetskamraterna på en match, eller varför inte ett annat företag! Ät och drick gott i restaurangen. Skräddarsydda paket efter önskemål.

Friskvård

Bowling är ett spännande, roligt och nyttigt sätt att jobba med sin kropp. Utnyttja företagets friskvårdstimmar till att bowla hos oss!

Barnkalas

Fira födelsedag i en annorlunda miljö! I priset 110 kr/barn ingår en timmes bowling, den sista halvtimmen cosmic bowling med discoljus och musik. 3 barn per bana. Därefter serveras korv med pommes frites, läsk och glass. Födelsedagsbarnet får en egen kägla att ta med hem.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Bölas Bowling Bowling, Säffle - 1
  • Bölas Bowling Bowling, Säffle - 2
  • Bölas Bowling Bowling, Säffle - 3
  • Bölas Bowling Bowling, Säffle - 4
  • Bölas Bowling Bowling, Säffle - 5

Bölas Bowling, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

05331536305-331 53 63053-31 53 630533-153 63