Om Axima i Göteborg AB

Axima är ett privatägt maskinhandelsföretag verksamt på 18 olika platser i Västra Götaland, Östergötland, norra Halland, Jönköpings och Kalmar län.Orterna är Björnhult, Erikstad, Floby, Färjestaden, Gamleby, Grästorp, Jönköping, Kalmar, Kisa, Kungälv, Lidköping, Linköping, Motala, Munkedal, Norrköping,Skövde, Veddige och Vetlanda.

Lantbruk

Lantbruk är Aximas största affärsområde och vi erbjuder kompletta maskinlösningar för framtidens lantbrukare. Traktorer och tröskor från Case IH och New Holland, Horsch kvalitetsmaskiner med sprutor, gödningsspridare, såmaskiner och jordbearbetningsmaskiner är bara några exempel på vad Axima kan erbjuda.

Entreprenad

Axima säljer och lagerför ett stort sortiment av entreprenadmaskiner.

Sortimentet består bland annat av grävlastare, små som stora bandgrävare, hjulgrävare, teleskoplastare och allt från kompakta till stora hjullastare. JCB har även ett speciellt Agrisortiment där maskinerna är särskilt anpassade för de behov som råder i lantbruket med bla starkare motorer.

Park & Grönyta

Inom grönyta är Toro flaggskeppet som säljs i Floby och Jönköping. Axima kan erbjuda enkla handgräsklippare, Husqvarna automower, åkgräsklippare i alla storlekar för villaägaren eller uppemot 5 meters klippbredd för proffsen.

Skog

Axima har ett brett sortiment av maskiner och tillbehör till den aktiva skogsbrukaren. Vi säljer Vretens breda sortiment av huggarvagnar, snöblad och vägskrapor. I Grästorp och Floby saluförs Husqvarna motorsågar, gräsklippare, skyddskläder och skogstillbehör. Jonsereds kompletta sortiment säljer vi i Munkedal och Lidköping. För effektiv vedhantering hemma på vedbacken tillhandahåller vi Palax effektiva vedmaskiner.

ATV

Behöver du ny fyrhjuling? Axima säljer ATV och UTV av flera kända märken. Polaris säljer vi i Grästorp, Lidköping, Kungälv och på Hallands Maskin i Veddige. Suzuki saluförs av anläggningen i Floby, Erikstad, Jönköping och Munkedal. Vi säljer även kärror och andra tillbehör till din fyrhjuling.

Axima i Göteborg ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Axima i Göteborg AB Maskiner, maskinverktyg, Kungälv - 1
  • Axima i Göteborg AB Maskiner, maskinverktyg, Kungälv - 2
  • Axima i Göteborg AB Maskiner, maskinverktyg, Kungälv - 3
  • Axima i Göteborg AB Maskiner, maskinverktyg, Kungälv - 4
  • Axima i Göteborg AB Maskiner, maskinverktyg, Kungälv - 5

Axima i Göteborg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAxima i Göteborg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.11.2015
Org.nr:5590354113
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1000000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46630 Partihandel med gruv-, bygg- och anläggningsmaskiner, 46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning, 33120 Reparation av maskiner

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Morgan Ingemar BrobergOrdförande
Åke Carl LindellVerkställande direktör
Martin Andreas MidtöyLedamot
Jan Morgan Ingemar BrobergLedamot
Åke Carl LindellLedamot
Bengt Anders Sebastian AnderssonLedamot
Johan Bo Anders FredricsonSuppleant
Kjell Christer LarssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

03031508003-031 50 80030-31 50 800303-150 80