Om Axelsson Trafikskolor AB

Trafikskola alla körkort. Intensiv-, handledarutbildning. Yrkesutbildning lastbil, släp och buss. EcoDriving taxi, fortbildning, YKB.

Trafikskola - Yrkesutbildning

Vi utbildar på det mesta inom trafiksektorn. Körkort Bil har vi hållt på med sen 1951, det visar att vi har kvalitet på utbildningen och nöjda elever. Alltmedan nya utbildningar kommer så vidareutbildar vi oss för att möta behovet.Yrkesutbildningarna är en stor gren inom vårt företag idag, framförallt EcoDriving, taxi, truck, farligt gods och yrkeskompetensutbildningar grund och fortbildning men även kran, skylift, mobila plattformar m.m. Att föreläsa för grupper inom området trafiksäkerhet och miljövänlig körning är också en växande del. Hos oss får ni det ni behöver.

Handledarutbildning

Man måste gå kurs för att få övningsköra hemma. Introduktionskurs för handledare har vi varje månad. Kursen är på 3 timmar och kostar 350:-/ person. Den syftar till att ge handledare och elev ett mervärde i sin träning, vi går igenom risker och problem, samt hur ni kan lägga upp er träning för att nå bästa resultat.

Körkortsutbildningar

Vi genomför körkortsutbildningar med fyra olika typer av upplägg:

Intensivutbildning, planerad utbildning, mixad utbildning och vanlig utbildning, på ett flertal olika fordonstyper på de tre orter vi har verksamhet.

- motorcykel

- bil

- bil med tungt släp

- tung lastbil

- tung latsbil med tungt släp

- buss

- EU-moped

Riskettan

Vi är av Transportstyrelsen godkända utbildare av denna utbildning och har konternuerligt kurser på alla 3 orter. (Köping-Västerås-Eskilstuna)

Taxiförarlegitimation

För att få köra taxi yrkesmässigt krävs det att man har taxilegitimation.

För att få det måste man skriva 3 st delprov och göra 1 körprov på Trafikverket.

Vi har kurser på 3 dagar och har även körträning för att klara yrket.

I våra långutbildningar till taxiförare ingår både taxilegskursen, körträning samt lokalkännedom.

Axelsson Trafikskolor ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Axelsson Trafikskolor AB Utbildning, Köping - 1
  • Axelsson Trafikskolor AB Utbildning, Köping - 2
  • Axelsson Trafikskolor AB Utbildning, Köping - 3
  • Axelsson Trafikskolor AB Utbildning, Köping - 4

Axelsson Trafikskolor AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnON Via Ts AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.12.1972
Org.nr:5561743765
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85530 Trafikskoleverksamhet, 85324 Yrkesförarutbildning m.m., 52219 Övriga stödtjänster till landtransport, 77390 Uthyrning och leasing av övrig utrustning och övriga maskiner och materiella tillgångar

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Jimmy Stjernquist SjöbergOrdförande
Björn Jimmy Stjernquist SjöbergLedamot
Sophie Alexandra LjungstedtLedamot
Patrik Björn Malcolm HamiltonSuppleant
Carl Magnus Fritiof WestgrenExtern firmatecknare
Johan Lars Henning von StockenströmExtern firmatecknare
Linda-Marie Thérése EmilssonHuvudansvarig revisor

Sökord

KörskolorTrafiksäkerhetsutbildningC, Tung lastbilFortbildningRiskettanDE, Buss med släpfordon oavsett viktteorilektionerHandledarkurserFörarutbildningHandledarutbildningteorikurserIntensivutbildningmedlem i strEurocardKörskolaintensivkurserc-körkortAM-körkorttaxilegitimationbuss med släpfordon oavsett viktAutomatkörkortRäntefria körkortslånSparbankskortUppkörningHandledarkursTeoriprovbeVisaMopedkörkortpersonbilMedlem i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbundtung lastbil med tungt släppersonbil med släpfordon oavsett vikttaxikörkortTrafikutbildninglastbildskortmopedkursKörkortHalkkörningceRisktvåanKörkortutbildningKörkortutbildningarB, PersonbilCE, Tung lastbil med tungt släpmotorcykelutbildningYKBTruckutbildningtraktorutbildningMotorcykelkörkortLastbilskörkortBusskörkorttrafikprovD, Buss med lätt släpfordonOnlinetesterdebussutbildningEcoDrivingAvbetalningyrkeskompetensbevisMasterCardYrkesförarutbildningADRTrafikskolorskyliftutbildningKvinnlig trafiklärareAv Vägverket godkänd trafikskolaYrkeskompetensHeavy Ecodrivingsveriges trafikskolors riksförbundkörprove-körkortKontant betalningTrafikskolaTaxiförarlegitimationBE, Personbil med släpfordon oavsett viktBoka halkbanabilkörskolaMiljöcertifierad som Grön TrafikskolaB-BehörighetmoppekortyrkesutbildningarTa körkortce-körkortKörkortsteoriBränslesnål körningmc-kortbuss med lätt släpfordonBilBankgiroDyslexiteoriSparsam körningIntroduktionsutbildningEU-mopedA-körkortFakturatung lastbilKörutbildning

Möjliga telefonnummerformat

02212136002-212 13 60022-12 13 600221-213 60