Se på karta
Jönköpingsvägen 2656631 Habo

4 (2)

Varmt välkommen till Begravningstjänst Habo. Vi är en personlig byrå med ett stort hjärta för dig och dina behov. Vi finns för dig i hela Södra Vätterbygden – Mullsjö, Sandhem, Habo, Bankeryd, Jönköping, Tenhult, Gränna och Hjo. Vi hjälper till med allt kring begravningar, både kyrkliga och borgerliga ceremonier, jordbegravning, kremationsbegravning och akt med urna. Vi ger råd och hjälp inom familjejuridikens olika områden. Vänd dig till oss när du söker trygghet för livet.

Klara södra kyrkogata 1811152 Stockholm

AFA Försäkring ger trygghet vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Vi ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK och försäkrar 9 av 10 människor i Sverige.

Folkungagatan 1041102 Göteborg

Vi vill med några exempel på vanligt förekommande begravningar, visa vad som ofta ingår när vi anordnar en begravning i Göteborg med omnejd. Se hela vårt sortiment av kistor och urnor på vår hemsida. Kontakta oss för mer information om våra begravningskostnader.

Storgatan 6238337 Mönsterås

Vi finns för dig!Vi har kontor i Mönsterås och Högsby men är verksamma i hela Kalmar län. Med hjärta och omtanke hjälper vi dig i en svår stund när en närstående gått bort.

Storgatan 794231 Älvsbyn

”Vår viktigaste uppgift är att hjälpa och stödja anhöriga i sorg”

Stora norregatan 7826133 Landskrona

Min vårdvilja är en unik produkt, ett ‘’vårdtestamete’’ där du i förväg själv har dikterat villkoren och alla dina önskningar om hur du vid eventuell sjukdom eller olycka ska bli vårdad och behandlad. Att i förväg skriva ner hur du vill ha det om du blir sjuk, underlättar både för den behandlande läkaren och övrig vårdpersonal, samt även för dina anhöriga. MIN VÅRDVILJA är ett vårdtestamente för den som vill uttrycka sin vilja angående sin eventuellt kommande vård och omsorg.

Myrbacka 9078672 Dala-järna

Vi är en begravningsbyrån med kontor i Dala-Järna, men är verksamma i hela Dalarna och även utanför Dalarna. Med ett stort hjärta, kunskap och engagemang, hjälper vi er med att planera begravningen efter era önskemål. Personlig service. Vår styrka är våra tidigare yrkeserfarenhet inom bland annat begravningsverksamhet, hotell o restaurang samt ledande roller inom kundservice. Välkommen att kontakta oss.

Västerhagsvägen 1574634 Bålsta

När någon närstående dör förändras tillvaron. Kyrkans Begravningsbyrå hjälper till med allt som rör dödsfall och begravningar. Kyrkans Begravningsbyrå är öppen för alla även för den som inte är medlem i Svenska kyrkan. Vi ordnar även borgerliga begravningar och begravningar i annan ordning.

Nya Tanneforsvägen 7258242 Linköping

Hej! Jag heter Stanley Nilson och driver Begravningsbyrån Harpan.Jag har mångårig erfarenhet som begravningsentreprenör och är även gitarrist och sångare. Vi utför begravningar i Svenska kyrkans ordning samt borgerligt. Jag är utbildad borgerlig officiant om man t.ex gått ur svenska kyrkan och vill ha en personlig lösning. Begravningsbyrån Harpan har fin kontakt med professionell florist, catering , stenrenovering, nya gravstenar och bouppteckning med familjejuridik.

Mossvägen 457994 Fagerhult

Begravningsbyrå med mer än 50 års erfarenhet . Vi finns i Kalmar län och ombesörjer allt inom södra Sverige.

Gamla Rådstugugatan 34-3660232 Norrköping

3 (2)