Om Avent Drift & Innemiljö AB

Avent installerar, injusterar, energioptimerar och underhåller värme- och ventilationsanläggningar. Vi utför OVK-besiktningar samt energianalyser. Avent är ackrediterat att utföra energideklarationer. För oss är alla kunder lika viktiga. Välkommen att kontakta oss.

Installation

Avent projekterar, konstruerar och installerar ventilation och värmesystem i alla typer av fastigheter, nyproduktioner såväl som ombyggnation. Vi förverkligar beställarens idéer om kostandseffektiva tekniska lösningar med ett långsiktigt tänkande på energi och miljö. Vi är specialister på att starta upp nya anläggningar och ser till att ventilation, värme, kyla, styr & regler samverkar med varandra. Genom injustering mäter vi in ditt luftflöde rätt. Vi maximerar livslängden och minimerar energikostnaderna i anläggningen.

Service & Jour

Vi är övertygade om att Ni som fastighetsägare och nyttjare förstår vikten av att en anläggning sköts och används på rätt sätt, dessutom är det bra för Er ekonomi och Vår miljö. Avent är proffs på injustering, driftsättning och service av ventilation och värmesystem. Med mångårig erfarenhet och kompetens gör vi Din vardag enklare. Du kan teckna ett samarbetsavtal med oss och vi följer Din anläggning under en längre period och ser till att problem hittas innan de blir akuta. Vi kan även följa upp din energiförbrukning och upptäcka tendenser på energiläckage, innan elräkningen blir för stor.

Kyla

Avent utför kylarbete såsom installation, service, förebyggande underhåll samt återkommande läcksökningskontroller. Avent Kyl & Comfort AB är certifierat för kylarbeten. certifieringsnummer C1089, kategori 1.

Avent Kyl & Comfort är anslutna till den riktstäckande service och installationsorganisationen Tesab.

Energi

Oberoende energiexperter inventerar och skaffar sig ett helhetsperspektiv av Din fastighet. Detta innefattar Er ventilation, värme, kyla, belysning eller vad som nu kan finnas hos Er som förbrukar energi. Därefter analyseras informationen. Analysen presenteras i en lättöverskådlig grafisk form för Er, tillsammans med ett åtgärdsförslag. Åtgärdsförslagen kan omfatta specifika delar eller hela fastigheten. Åtgärdsförslagen leder till bättre ekonomi, miljövinster och en bättre innemiljö.

Teknisk förvaltning

Vi utför total teknisk förvaltning av din fastighet . Vi tar hand om ventilation, värme, styr och regler, kyla, VS, inbrottslarm, sprinkler, brandlarm och yttre miljö.

Avent Drift & Innemiljö ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Avent Drift & Innemiljö AB Maskinmontage, maskinrenoveringar, monteringsarbeten, Kalmar - 1
  • Avent Drift & Innemiljö AB Maskinmontage, maskinrenoveringar, monteringsarbeten, Kalmar - 2
  • Avent Drift & Innemiljö AB Maskinmontage, maskinrenoveringar, monteringsarbeten, Kalmar - 3
  • Avent Drift & Innemiljö AB Maskinmontage, maskinrenoveringar, monteringsarbeten, Kalmar - 4
  • Avent Drift & Innemiljö AB Maskinmontage, maskinrenoveringar, monteringsarbeten, Kalmar - 5

Avent Drift & Innemiljö AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAvent Drift & Innemiljö AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.03.1999
Org.nr:5565679072
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital125000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43222 Ventilationsarbeten, 33200 Installation av industrimaskiner och -utrustning, 71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Patrik Anders Kristian PerssonOrdförande
Per Erik WallinVerkställande direktör
Per Erik WallinLedamot
Mattias Patrik JohanssonLedamot
Sven Gustaf Larsson ErnefeltLedamot
Jonas Patrik Mäki-JokelaLedamot
Patrik Anders Kristian PerssonLedamot
David Benne AlmLedamot
Paul Robert StephensonLedamot
Andreas Magnus JohnssonHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 10

Möjliga telefonnummerformat

048049313104-804 931 31048-049 31 310480-49 31 31048-0493131