Om företaget

Med färg i påse blandar du enkelt en egen ekologisk, hälsovänlig, klimatsmart, vacker och spännande målarfärg. Av jord hjälper dig med allt från inspiration, praktiska råd och hållbara produktval inom färg, inredning och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0585-241...
Adress

Vekhyttan 3190

71693 Fjugesta

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Med färg i påse blandar du enkelt en egen ekologisk, hälsovänlig, klimatsmart, vacker och spännande målarfärg. Av jord hjälper dig med allt från inspiration, praktiska råd och hållbara produktval inom färg, inredning och byggnation till färgsättning, fördjupning och att hitta din närmaste färg i påse-handlare. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Verksamheten

Färg i påse är en torr färgmix som du enkelt blandar till en lättmålad äggoljetempera. Resultatet blir magiskt vackert och du slipper farliga kemikalier och onödiga vattentransporter. Tillsammans bidrar vi till en vackrare och helare värld.

Av jord hjälper dig med allt från inspiration, praktiska råd och hållbara produktval inom färg, inredning och byggnation till färgsättning, fördjupning och att hitta din närmaste färg i påse-handlare.

Produkterna och tjänsterna är anpassade efter kundens behov och kunskapsnivå till både nybörjare och experter. Av jord innehar en unik kunskap om ekologiskt byggande och speciellt om jordpigment i äggoljetempera med över 35 års erfarenhet och utveckling av färgen.

Av jord ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Av jord AB

Omsättning

2 239 tkr

Vinstmarginal

-8.90 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Av jord AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Av jord AB

Org.nr:

5566787908

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

18122 Boktryckerier, övriga tryckerier

72190 Andra naturvetenskapliga och tekniska FoU-institutioner

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.04.2005

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

058524137

05-852 41 37

058-52 41 37

0585-241 37