Se på karta

automatik 

gav 60 företag inom detta område

Panelbyggen Sverige AB

Stängt

Dinglevägen 70B45643 Väjern
logo

Vi bygger kompletta överbyggnader men även delar av så som fasader, mellanväggar, undertak, kyl- och frysrum/lager, produktionslokaler, renrum och all förekommande byggnation där sandwichpaneler är inkluderade.

StyRa® & KD Solskydd AB

Stängt

Kranvägen 169333 Degerfors
logo

StyRa & KD Solskydd är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet i ryggen och finns i värmländska Degerfors.Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har företaget en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och företaget jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar. De flesta produkter är bedömda av både Byggvarubedömningen och SundaHus. Produkterna säljs under varumärket StyRa®, via återförsäljare i hela Sverige.

LIAB Instrumenteringar AB

Dagvindsgatan 865221 Karlstad
logo

Din partner vid el- styr- och reglertekniska installationer. Vi tar ansvar för dina projekt och för dem från start till mål.

Solflex AB

Stängt

(5)

Garnisonsgatan 1225466 Helsingborg
logo

Solflex Sol och värme så som du vill ha det. I en behagligt inredd hem- eller arbetsmiljö samspelar ljus och värme på ett sätt som skapar den balans just du vill ha. För att skapa denna upplevelse erbjuder vi dig den kunskap och erfarenhet vi byggt upp under 35 år. Vi arbetar med funktionella lösningar i och runt dina fönster. Vi utgår ifrån högkvalitativa produkter och presenterar förslag som ger dig den miljö för arbete eller avkoppling som passar ditt behov. I våra butiker i Helsingborg och Malmö kan du som privatkund komma in och berätta om hur du tänkt, så visar vi dig hur vi tillsammans kan hitta en lösning som både passar din smak och de förutsättningar som finns i din bostad. Varför Solflex? Solflex är specialister på funktionell reglering av sol- och värmeflöden vid fönster. Solflex levererar alltid kundanpassade solskydd i både färgskala och mått, och detta gäller både utvändigt som invändigt monterade solskydd som markiser, gardiner och persiennlösningar. Vi förser alltid våra kunder med vacker design och välbeprövad teknik, förenat med bästa service. Vi har valt att samarbeta med ledande leverantörer som Warema, Luxaflex, Somfy, Skugga och andra företag specialiserade på högkvalitativa produkter som mot svarar de hållbarhetskrav som ställs vid byggnationer. Med vår mångåriga erfarenhet av att hitta lösningar till både privathem och professionella arbetsmiljöer är vi drivna i att finna just den lösning som ger bäst effekt för nästa uppdrag. Vi har ett rykte om oss att presentera lösningar som tillgodoser både funktionella och estetiska krav hos våra beställare. Med en separat projektavdelning fokuserar vi på att snabbare och mer effektivt analysera, mäta, ta fram förslag och presentera dem för våra professionella beställare. Våra kontakter i projektuppdrag är ofta arkitekter, byggmästare, inköpare på större byggföretag och inredare eller inredningsarkitekter. Välkommen till oss!

Nordvärmlands El AB

Sundhultsmon 5568060 Sysslebäck

Solflex

Stängt

Slussplan 121130 Malmö
logo

SolflexSol och värme så som du vill ha det.I en behagligt inredd hem- eller arbetsmiljö samspelar ljus och värme på ett sätt som skapar den balans just du vill ha.För att skapa denna upplevelse erbjuder vi dig den kunskap och erfarenhet vi byggt upp under 40 år. Vi arbetar med funktionella lösningar i och runt dina fönster. Vi utgår ifrån högkvalitativa produkter och presenterar förslag som ger dig den miljö för arbete eller avkoppling som passar ditt behov.Välkommen på besök i våra butiker

Brännpunkt AB

Vare 5043291 Varberg
logo

Vi levererar keramikugnar och annan maskinell utrustning för keramiktillverkning. Vi vänder oss till dig som är professionell keramiker eller till dig som har keramik som hobby.Brännpunkt levererar över hela landet. Vår affärsidé är att tillhandahålla varor av absoluta toppkvalité till humana priser med god service.Våra produkter är: Keramikugnar, drejskivor, lerkvarnar, kavelbord, lerpressar, med mera.Varumärken: Rohde, Nabertherm, Kittec, Padelttherm, Bentrup, Tucker Kilns, Shimpo.

Trans-El-Matic AB

Kindgrensgatan 755474 Jönköping
logo

Partnern för dig som söker en systemleverantör inom elkraft och automationsteknik.

Ahlström & Persson AB

Stängt

(5)

Palmgatan 1521434 Malmö
logo

Service och försäljning av alla typer av pumpar och kringutrustning. Eftersom vi inte är bundna till något specifikt märke, så kan vi erbjuda ett stort urval av lämpliga pumpar. El och styr-regler arbeten hanterar vi också. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Elektra

Stängt

Bröksmyravägen 1982640 Söderhamn
logo

Vi utför alla i branschen förekommande installationer och projekteringar av både små och stora objekt.

Energi Automatik Lars Pettersson AB

Stängt

Västra tullgatan 16B82430 Hudiksvall
logo

Totallösningar inom fastighetsautomation. Branschen har fått upp ögonen för vårt koncept och vi utför uppdrag inom fastighetsautomation från förstudie, systemlösning, projektering och konstruktion fram till nyckelfärdig anläggning. Vi är fristående från tillverkarledet och vårt mål är att i första hand ge våra beställare en tekniskt/ekonomiskt optimal anläggning anpassad till fastigheten och beställarens driftorganisation.

Bonomi Scandinavia AB

Stängt

Amilonsvägen 12-1421376 Malmö
logo

Skånska El och Automatik AB

Gyllevägen 353-523191 Trelleborg

E N A Europeiska Nivellerings Automatik AB

Limhamnsvägen 18A21759 Malmö

M.T. Automatik

Åkerbyvägen 25618738 Täby

Rörpojkarna, AB

Stängt

(4.67)

Gustaf melins gata 342131 Västra Frölunda

H H Elteknik AB

Enrisvägen 3947540 Hönö

Vasab Ventilation Automatik Service AB

Stängt

Lönngatan 4-c23332 Svedala

Nordisk Hiss AB

Stängt

(4)

Norra Oskarsgatan 3358273 Linköping

Lely Center Flarken

Degerfors 691596 Flarken

Automatik IT

Svartbäcksgatan 2675332 Uppsala

J L Automatik AB

Mästargatan 5C78171 Borlänge

Västsvenska Port & El AB

Stängt

(1)

Orrekulla industrigata 2342536 Hisings Kärra

PR Automatik AB

Flistadsvägen 354931 Tidan

Automatik & El I Örebro AB

Adolfsbergsvägen 470227 Örebro