Om Auktionsverket Eskilstuna

Vi har nätauktioner varje söndag året om med undantag tre veckor runt jul och fyra veckor under juli månad. Objekten läggs ut på nätet tisdagar efter 16:00. Visning sker i våra lokaler i Eskilstuna på fredagar 8.00-13.00 samma vecka som auktionen. Välkomna!

Visning

I våra lokaler på Skjulstagatan 17 i Eskilstuna, fredagar kl 08.00 - 13.00. Objekten publiceras på vår hemsida www.eskilstunaauktionsverk.se, tisdag kväll samma vecka som auktionen, med reservation för eventuella felskrivningar och ändringar.

Allt säljes i befintligt skick, dvs i det skick varan befinner sig vid försäljningstillfället. Det åligger alltid köparen att själv kontrollera skick och funktion. Vi försöker dock att alltid beskriva varan så noga vi kan. Skador och fel som upptäcks av oss skrivs alltid ut. Står saker däremot på en bricka eller ligger i en så kallad diverselåda kan detta dock inte alltid garanteras.

Vi säljer också en hel del elektronik, såsom tv apparater, lampor och stereoapparater, dessa har vi tyvärr ingen möjlighet att funktionstesta. Tavlor mäts alltid inklusive ramen. Har du inte möjlighet att närvara på vår visning kan du alltid ringa eller maila oss om det är något speciellt objekt du vill veta mer om.

Reklamationer

Vill du reklamera en vara köpt hos oss behöver du kontakta oss på mail snarast, för elektronik gäller kontakt inom en vecka från utlämningstillfället. Tänk på att det gäller de saker där man på visning inte kunnat se fel eller kunnat fastställa funktion,tex en skrivare utan färgpatroner etc.

Allt säljes i befintligt skick och det åligger köparen själv att besikta. Reklamationer gjorda senare än en månad efter försäljningstillfället kan vi inte behandla då vi vid den tiden har redovisat säljaren. Vinnande bud är alltid bindande.

Auktionen

En realtidsauktion fungerar på samma sätt som en vanlig klubbauktion, skillnaden är att allt utspelas på nätet. Istället för att närvara på plats och bjuda, så bjuder du via datorn, surfplattan eller din smartphone vart du än befinner dig. Har du inte möjlighet att vara närvarande under auktionen går det givetvis bra att lägga förhandsbud fram tills auktionsstart klockan 17:00

Auktionen hanterar fem utrop åt gången och du bjuder på de föremål som intresserar dig. Beräknad tid är cirka 40 sekunder per fem objekt, det gäller därför att vara uppmärksam så att du inte missar ett föremål. När ett nytt bud läggs, förlängs budtiden automatiskt med 20 sekunder för att ge motparten tid att bjuda. Allting sker per automatik och du behöver inte göra något mer än att klicka på bud-knappen för att lägga ditt bud.

Tömning

Om du skulle vilja tömma hela eller delar av ett hem (t.ex. sterbhus) kan vi göra ett hembesök och lämna offert på arbetet som ska utföras.

Vid tömning erbjuder vi följande:

Vi packar, hämtar och säljer det som går att sälja. Osäljbara föremål lämnas för återvinning eller till hjälporganisationer. Vi är även behjälpliga med att ordna med flyttstädning genom en av våra samarbetspartners.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Auktionsverket Eskilstuna Second Handaffär, Eskilstuna - 1
  • Auktionsverket Eskilstuna Second Handaffär, Eskilstuna - 2
  • Auktionsverket Eskilstuna Second Handaffär, Eskilstuna - 3
  • Auktionsverket Eskilstuna Second Handaffär, Eskilstuna - 4

Auktionsverket Eskilstuna, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Eskilstuna Auktionsverk Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

04.12.1989

Org.nr:

5563790533

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47793 Auktioner i butik, 47792 Specialiserad butikshandel med övriga begagnade varor

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Kent Johan Olof Kranzenius

Suppleant

Sara Kristina Pettersson

Revisor

Eva-Maria Charlotta Larsson

Finansiell information

Omsättning

4 059 tkr

Vinstmarginal

6,8 %

Anställda

5

Möjliga telefonnummerformat

01613668901-613 66 89016-13 66 890161-366 89