atlas 

gav 882 företag inom detta område

Saint-Gobain Abrasives AB

Öppet

Gårdsfogdevägen 18A16867 Bromma
logo

Saint-Gobain Abrasives AB är Sveriges ledande leverantör av slipprodukter och ingår i Saint-Gobain Abrasives som är världens största tillverkare av slipmaterial. Saint-Gobain Abrasives AB är en väletablerad leverantör till svensk industri och är framförallt känd för ett mycket brett produktsortiment av mycket hög kvalitet.

Gotland Excursion AB

Cypressgatan 562158 Visby
logo

Gotland Excursion offer excursion arrangements for Cruising Ship passengers and other vessel visitors. We also arrange complete tour package for Tour Groups, Business Conferences, Business Events and alternatively arranged tours.

Team Avanti AB

Öppet

Flötövägen 20329691 Åhus
logo

Morgan Nyman AB

Öppet

(5)

Häggum Ranstadsverket 52164 Stenstorp
logo

Välkommen till Sveriges största villavagnscenter! Vi erbjuder stort urval av villavagnar, husvagnar och husbilar. I vårt villavagnsexpo har vi ca 60 olika utföranden på våra vagnar, allt efter kunders behov, smak och budget. Hos oss står kunden i fokus!

Maskin Väst AB

Öppet

Blekegatan 1065221 Karlstad
logo

Vi är ett företag inom lantbruk, park, entreprenad och skogsmaskinsbranschen. Vi har stort utbud av nya maskiner samt begagnade. Vår personal har bred erfarenhet inom de flesta områden som rör maskinreparationer och service. Välkomna att kontakta oss.

Getinge Infection Control AB

Ekebergsvägen 2630575 Getinge
logo

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom hälso- och sjukvård och farmaceutisk industri. Våra personliga erfarenheter och nära samarbeten med kliniska experter, vårdpersonal och specialister inom medicinteknik gör det möjligt för oss att bidra till en förbättrad vardag för människor, nu och i framtiden.

LKAB

Varvsgatan 4597233 Luleå
logo

Luossavaara-Kiirunavaara AB (publ) förkortas LKAB och är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Vi är ett av Sveriges äldsta industriföretag och ägs till 100 procent av svenska staten.Som global leverantör av förädlade järnmalmsprodukter skapar LKAB betydande värden i många led – för kunder, samhälle, medarbetare och ägare.

Kartbutiken / Kartförlaget 1985 AB

Öppet

Mäster samuelsgatan 5411121 Stockholm

Finess

Ytterbyvägen 544230 Kungälv

Farmartjänst Halland, AB

Skogaby 31293 Laholm
logo

Välkommen till Farmartjänst Laholm! Farmartjänst Laholm grundades 1990 och är en ekonomisk förening. Under 2015 fyllde vi alltså 25 år, något vi är väldigt stolta över.

Ugglan Kumla bokhandel

Köpmangatan 1369230 Kumla
logo

Vi är idag 59 bok- och pappershandlare över hela Sverige från Höllviken i söder till Kiruna i norr och vi arbetar för ett levande bokhandelsnät. Vår lokala prägel är stark och sortimentet kan skilja mellan butikerna även om vi arbetar med gemensamma inköp och leverantörer. Vi förenar oss under profilen ”Hela familjens bokhandel”. Böcker är förstås tongivande i våra sortiment men du hittar mycket annat kul så som kontorsvaror, rita&skapa, pussel&spel, presenter och mycket mer.

RQT Konsultation AB

Önskeringsvägen 2616763 Bromma
logo

RQT arbetar med ledarskapsutveckling och coaching med fokus på strategiskt ledarskap:- Stöd i strategisk långsiktig förändringsledning- Teamutveckling med kombination av verksamhetsfokus och samarbete- Utveckling av ledningsgrupper/GD, VD, Avd chefsnivå samt mellanchefer och första Linjens chefer

Kontorsleverantören Jämtland

Öppet

Pilgrimcenter 84397 Pilgrimstad
logo

Det mesta är möjligt! Ring oss om dina funderingar.

Resultatservice Sverige, AB

Munkarp 10824391 Höör

Träbransch Norr AB

Forskargatan 193177 Skellefteå
logo

20 år av utveckling och samverkanTräbransch Norr är ett utvecklingsbolag som funnits i snart 20 år! Våra ägare är Västerbottens träföretag där vi fått det viktiga uppdraget att initiera projekt och aktiviteter som utvecklar träindustrin i länet. Det gör vi genom att vara en innovativ partner för samverkan och utveckling och på så sätt skapa viktiga fördelar för vår regions träindustri.

Nordbergs Antikvariat

Öppet

Södra hamngatan 1445140 Uddevalla
logo

Vi köper och säljer böcker, gamla vykort, serier. Kontakta oss gärna med frågor om vårt antika sortiment.

Arjeplog-Arvidsjaurs Pastorat

Skillnadsgatan 2793331 Arvidsjaur
logo

Svenska kyrkans vision är att vara en kyrka mitt i livet, öppen mot framtiden. En kyrka som vi har en positiv relation till och känner glädjen över att tillhöra. Vår kyrka är till för dig, i vardagen samt vid; dop, bröllop och begravning.

Höglandets Maskin Skog & Entreprenad AB

Dikesvägen 257435 Vetlanda
logo

Säljer och servar maskiner inom skog och entreprenad.

Stiftelsen Kulturreservatet Åsens By

Haurida Åsen 157892 Aneby
logo

Välkommen till Åsens by - Sveriges första kulturreservatPå Åsens by har vi stannat tiden vid anno 1900 för att kunna visa dig hur livet på landet kunde se ut just då.Här kan du ströva runt på egen hand eller delta i olika aktiviteter som ordnas, året runt. Jordbruk med hästkraft, arbetet med djuren, brödbak och stortvätt i brygghuset. Vandra genom det vackra landskapet och njut av lugnet och de vackra vyerna.

Handelsboden Skinn & Mc-Kläder Västerås

Kranbyggargatan 172134 Västerås
logo

Ska du köpa MC-kläder och personlig utrustning hittar du allt du behöver här hos Handelsboden. Vi har sex butiker och en omfattande webbshop. Du får personlig service och MC-kläder från branschledande märken. Vårt eget märke heter 4BiKERS och det är så vi jobbar – 4BiKERS, by bikers. MC-kläder för alla hojåkare. Ride safe!

Thonys Hushållsservice AB

Fabriksgatan 2927531 Sjöbo
logo

Viby Församling

Viby by FÖRSAMLINGSHEMMET 14369495 Vretstorp
logo

Viby församlingshem - Plats för såväl bröllopfest, dopkalas, minnesstund och fester som för konferenser och sammanträden.

Atlas Copco Industrial Technique AB

Sickla Industriväg 1513154 Nacka
logo

Atlas Copco-gruppen är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. Vi förser våra kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.

Al4u Konsult AB

Åsvägen 414763 Uttran
logo

Tillsammans strävar vi mot ett hållbart byggande. AL4U erbjuder miljö-, kvalitets- och projektledningstjänster för samtliga skeden i byggprocessen. Det innebär miljö-, kvalitets- och projektstyrning i byggprojekt, energiutredningar, miljöklassning av byggnader mm.