Om företaget

Välkomna in till oss på Asks Färg. Vi är ett av de äldsta företagen i stan och har servat Trelleborgarna med färg, tapeter, golv, grillar och solskydd sedan 1899.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0410-100...
Adress

Hedvägen 157

23166 Trelleborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkomna in till oss på Asks Färg. Vi är ett av de äldsta företagen i stan och har servat Trelleborgarna med färg, tapeter, golv, grillar och solskydd sedan 1899.

Solskydd

Lika väl som vi vill ha in solen, så vill vi ibland stänga den ute. Vi erbjuder ett komplett sortiment med invändigt och utvändigt solskydd från Luxaflex och Draper. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert. Naturligtvis kan vi även ombesörja monteringen.

Färg

Färg är något högst personligt. Kulörer, olika glanser och produkter ger alla sin egen prägling. Färg är inte bara en produkt, utan en sammansättning av olika komponenter som ska passa ihop för bästa hållbara resultat. Ska ni måla om och är osäkra på befintligt underlag, med en liten flaga från underlaget kan vi hjälpa er att välja rätt produkt. Ska ni måla om ert hus men vet inte riktigt i vilket skick underlaget är eller vilken typ av färg man målat med tidigare, då är våran tjänst Hushälsa till att rekomendera. Kontakta oss i butiken för mer information.

Våra leverantörer förser oss med dom bästa och senaste produkterna för alla typer av målning, både inom- och utomhus. Vi lagerför Beckers och Caparols produkter, söker ni någon annan leverantör utöver dessa, är ni välkomna att kontakta oss i butiken.

Golv

Parkett-, laminat-, vinyl-, linoleumgolv eller varför inte en måttbeställd rumsmatta? Vi jobbar med kända varumärken som alla levererar det bästa möjliga efter varje kunds behov och önskan. Tillsammans med era önskemål och våran kunskap hjälps vi åt att komma fram till det rätta alternativet för just Er.

Tapeter

Blommor, retro, grafiskt, ränder, romantiskt, kaxigt, blått, grönt, rosa, svart. En vägg eller hela rummet, ni bestämmer. Våra leverantörer förser oss alltid med de senaste kollektionerna och trenderna. Vi hjälper Er med allt från råd om rätt underlag, uträkning av tapet till små tips och trix.

Grillar

Finns det något bättre än att samlas runt grillen en varm sommarkväll, eller äta grillat en regnig februarikväll. Oavsett tillfället har vi ett brett utbud av kvalitétsgrillar för gas, kol eller pellets. Naturligtvis har vi även pizzaugnar och ett brett sortiment av kol till de av oss som grillar med kolgrill.

Asks Färgs utvalda länkar

Omdömen

E

Eddie

Mer än ett år sedan

Kunnig och snygg personal!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Asks Färg

Omsättning

12 916 tkr

Vinstmarginal

5.90 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Asks Färg finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Asks Färg AB

Org.nr:

5563207975

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47523 Färghandel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.03.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

041010001

04-101 00 01

041-01 00 01

0410-100 01