asberger 

gav 39 företag inom detta område

Ekens Assistans AB

Stängt

(5)

Vikengatan 524465 Furulund
logo

Vi vill ge dig assistans där du ställer kraven, och som ger dig största möjliga frihet och glädje i livet, vi finns här för dig.

Solrosa Assistans AB

Strandpromenaden 2613150 Saltsjö-duvnäs
logo

Solrosa erbjuder personlig assistans till barn och ungdomar med autism eller autismliknande tillstånd.

Bräcke diakoni

Bräcke västergårds väg 541877 Göteborg
logo

"Vi är Bräcke diakoni - en pigg och nyfiken 90-plussare. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först. För vi har förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet.Vårt huvudkontor finns i Göteborg men vi driver verksamhet på flera orter i landet, bland annat vårdcentraler, rehabilitering, psykiatri, barn- och ungdomsverksamheter, äldreomsorg och hospice."

Stiftelsen Göransgården

Danmarksby 17975598 Uppsala
logo

Göransgården är ett boende för personer med behov av särskild omsorg på grund av psykiska och sociala funktionshinder.

Misa AB

Strandbergsgatan 6111251 Stockholm
logo

Misa är till för dig som behöver stöd för att ta dig fram i arbetslivet. Orsaken kan vara en funktionsnedsättning eller annat. Vi fokuserar på det du kan och ser till att du får använda och utveckla dina förmågor på en arbetsplats som passar dig. Vi erbjuder daglig verksamhet, daglig sysselsättning och arbetsmarknadstjänster via kommunen.

Viljan Asperger Centrum, AB

Öppet

Hopslagarvägen 2873560 Ramnäs
logo

Viljan Asperger Centrum är ett LSS-boende, med en fristående gymnasieskola − Viljan Friskola − i nära samarbete. Här bor både pojkar och flickor. Miljön och verksamheten är anpassad för ungdomar och unga vuxna med Asperger syndrom och andra autismspektrumtillstånd. Här kan du i lugn och ro och med hjälp av kunnig personal träna på just dina svårigheter och utveckla dina starka sidor.

Helen Karlsson Darhed (Darhed Psykiatri AB)

Stängt

Hildedalsgatan 241705 Göteborg
logo

Specialist i psykiatri sedan 2009 och verksam på Darhed Psykiatri, en privat psykiatrisk mottagning i centrala Göteborg, med ett personligt engagemang och en hög tillgänglighet med såväl fysiska som digitala besök.

Rosersbergsvikens AB

Rosendalsgård 19491 Upplands Väsby

Rosersbergsvikens behandlingshem är ett särskilt boende och omsorgsboende i en liten och vacker miljö! Vi vänder oss till personer inom autismspektrumhandikapp, Asperger, autism oftast med ett förståndshandikapp eller svagbegåvning. Gästerna kommer oftast från Stockholm/Uppsala-regionen då man som andra vill ha nära till sina familjer.

BeOneTeam Personlig Assistans AB

(1)

Nobelgatan 439239 Kalmar
logo

BeOneTeam - Trygghet i Din vardag! Personlig assistans ska göra skillnad i Ditt liv så att du känner dig trygg och har en möjlighet att vara delaktig i samhället. Varje dag! Hos oss kommer Du alltid först i alla lägen. DET - Delaktighet, Engagemang och Teamkänsla! Våra tre ledord är vår drivkraft, med dem uppnår vi tillsammans en trygg och väl fungerande assistans för Dig som kund och är en bra arbetsgivare för Dig som medarbetare. Vi ser till varje enskild individ, både kunder och medarbetare.

Sommarkollo i Småland Leva Plus AB

(5)

Barbro stigsdotters väg 11612133 Enskededalen
logo

Leva Plus anordnar LSS-kollo för ungdomar med funktionsnedsättning mellan 10 - 30 år. Våra läger vänder sig till ungdomar med:Lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning, Autism eller Aspergers syndromUnder året har vi Påsk-, Sommar- och Höstläger. Våra två kollogårdar, Salsnäs utanför Målilla och Åkarp i Lönneberga, ligger mycket vackert ute på landet nära sjön.

Klas Olsson Specialistläkare Psykiatri

(5)

Rapsvägen 6426354 Lerberget

Autism- och Aspergerförbundet

Bellmansgatan 3011847 Stockholm

Hjärnfonden

Stängt

Stockholm

Vibor

Ekeby bruk 4H75263 Uppsala

C&M stöd i vardagen

Vittskövlevägen 5437591 Mörrum

Föreningen Autism

Lillatorpsgatan 1041655 Göteborg

Blomberg Harald

Stängt

Gårdsvägen 216970 Solna

Misa Västerås

Slottsgatan 6A72211 Västerås

Lisas Massage och Friskvård

(1)

Sågvägen 2361734 Skärblacka

Tallbackens Ungdomshem AB

Gluntens gränd 175313 Uppsala

Sävik Behandlingshem

(1)

Vedgårdsvägen 78332 Säter

Tindra Personlig Assistans AB

Stängt

Bryggerigatan 226433 Klippan

KÅS Omsorgsverksamhet AB

Fabriksvägen 1A18632 Vallentuna

AB Individkraft

Stängt

Västra Finnbodavägen 213130 Nacka

4:e Våningen i Jönköping AB

Barnarpsgatan 2455316 Jönköping