Om Artipelag

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Artipelag, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Artipelag AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.11.2005

Org.nr:

5566911524

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

10000000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet, 91020 Museiverksamhet, 82300 Arrangemang av kongresser och mässor, 90040 Drift av teatrar, konserthus o.d., 47593 Drift av teatrar, konserthus o.d.

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 9

Omdömen om Artipelag

Oscar A

mer än ett år sedan

Var inte så lyckat från ägaren att maila ut till de anställda och kvällspressen tog tag i vansinnet och som försökte ursäktas som ett internt skämt.
Har själv besökt stället med min son och var tråkigt att den dyra fina " plätt-buffén " bestod i ett fat micrade färdigköpta plättar för barnen. Som den trötta servitrisen dessutom glömt bort i micron. Jo, vi som gäster fick påminna henne efter 10 minuter, trots att vi var endast 5 pers i hela matsalen. Stället är nog ekonomiskt förlust på alla sätt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vilket underbart ställe. Kan varmt rekomendera detta. Det finns mat för alla, soppa för 85 kr, och då får man fräschast salladsbuffe till! I like it!

Sofie & Mac

mer än ett år sedan

Ett häftigt ställe väl värt ett besök!
Minus för ruskigt hög entréavgift till utställningen.
Plus för den sköna atmosfären på restaurang Baggen. Lägg därtill trevlig personal, förstklassig mat och en vinrekommendation som toppade det mesta. Brödet=wow, som man också kunde köpa med sig från det egna bageriet.

GGGGGG

mer än ett år sedan

Hoppas censuren inte slår till när sanningen berättas. Här kostar entrén till utställningarna 350:-!!! Man får rabatt om man besöker båda utställningarna... då dras 50:- av och det kostar "endast" 300:-.
Museet känns öde, det här kommer inte att sluta bra om prissättningen fortsätter i denna anda. Synd, för det är rätt fint, men som sagt, öde. Butiken har inget särskilt att erbjuda, maten är dyr och entrépriset för konsthallen märkligt hög, för att inte säga, helt avvikande. Vem betalar 350:- för att titta på konst?

Ellie

mer än ett år sedan

Jag bara älskar Artipelag. Supergod buffé, värd varenda krona, härlig atmosfär, sköna naturupplevelser, ett ställe att vara och samla kraft på. Rekommenderas varmt! Däremot är priset för utställningen väl tilltaget, den är inte värd det på långa vägar tyvärr...

G

mer än ett år sedan

Om du har gott om pengar kan du äta lagad mat här, annars får du nöja dig med smörgås. (Fattigdom syns på hullet, lagad mat är nyttigare.) Det borde finnas någon lagad mat som inte kostar mer än 100:-/rätten, att åka långt till ett museum och stå sig på en smörgås hela dagen känns inte som ett helgnöje. Tänk också gärna på att många är nötallergiker.
Tänk ett varv till, innehållsdeklarera maten och erbjud något för alla.