Om Arrie Städ Och Konsult AB

Vill du anlita ett företag med välutbildad, engagerad personal. Vi hjälper till med all sort städning. Välkommen att kontakta oss!

Var rädd om vår värld!

Vill du anlita ett städföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av att planera, utföra och kontrollera städningen både hos företag och privatkunder. Vill du anlita ett företag som jobbar med Biotekniska produkter det mest miljöanpassade som finns på marknaden idag. Vill du anlita ett företag med välutbildad, engagerad personal.

- Då ska du anlita oss det lilla bolaget med miljö och kvalité i fokus!

Vi utför all slags städning, både engångsuppdrag, och kontinuerliga städningar, detta på dygnets alla timmar. Vi erbjuder en nöjd kund garanti: Detta innebär att eventuella brister inom den avtalade städningen åtgärdas snarast (senast inom 24 timmar efter påtalande från kund)

Välkommen att höra av dig!

Kontorsstädning

Då alla kontor är olika i storlek, personalantal, verksamhet mm så anpassar vi vår städning/metoder helt efter det och vad du som kund vill .
Tex städning varje dag eller 1 ggr per vecka. Alla ytor eller efter skiftande behov. Timmar eller fasta avtal. Vi skriver Tydliga Arbetsbeskrivningar så att du som kund vet vad du köpt och när du valt att få det gjort.

- Vi kan även tvätta/rengöra era textila mattor och stolar.

- Vi har de maskiner som krävs för olika ytor och material

- Vi kan leverera allt förbrukning och kontors material till er.

- Även sköta blommor, kaffemaskiner, post ,fruktkorgar mm samt viss fastighets skötsel.

Hemstädning/storstädning

Vi städar ditt privata hem efter ditt önskemål eller på timmar detta varje vecka, varannan vecka eller när du har ett behov av en tillfällig insats. Vi skriver Tydliga Arbetsbeskrivningar så att du som kund vet vad du köpt och när du valt att få det gjort. Vi skriver Tydliga Arbetsbeskrivningar så att du som kund vet vad du valt att få städat och när du får det gjort. Vi informerar dig om vår försäkring, nyckelhantering och nöjd kund garanti.

Flyttstädning

Du kan som kund välja om vi ska ta allt eller bara vissa delar av ytan. Även fönsterputs och golv behandlingar. Vi skriver Tydliga Arbetsbeskrivningar- så att du som kund vet vad du köpt och när du valt att få det gjort. Vi har de maskiner som krävs för olika ytor och material. Fast pris eller per löpande timme.

Trädgårdsskötsel

Vi klipper gräsmattor, rensar rabatter, ogräs bekämpar, tvättar plattor och trädäck. Även maskinsopning av ytor.

Arrie Städ Och Konsult ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Arrie Städ Och Konsult AB Städfirma, Vellinge - 1
  • Arrie Städ Och Konsult AB Städfirma, Vellinge - 2

Arrie Städ Och Konsult AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Arrie Städ och Konsult AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

13.02.2012

Org.nr:

5568840580

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration