Om Arpeggio Clinic

Jag som driver Arpeggio Clinic heter Adina Ratiu. Jag är legitimerad läkare, specialist i allmänpsykiatri med över tjugo års klinisk erfarenhet. Jag har också en kandidatexamen i psykopedagogik (med inriktning specialpedagogik). Jag har genomgått steg I utbildning i kognitiv beteendeterapi samt Mindfullness intruktörsutbildningen steg I. Jag är utbildad i EEG Neurofeedback (Othmer) och är medlem i ISNR (International Society for Neuroregulation and Research). Det finns möjlighet till konsultation på svenska, grekiska och rumänska.

Jag har genomgått steg I utbildning i kognitiv beteendeterapi samt Mindfullness intruktörsutbildningen steg I. Jag är utbildad i EEG Neurofeedback (ILF/Othmers metod) och är medlem i ISNR (International Society for Neuroregulation and Research).

Det finns möjlighet till konsultation på svenska, grekiska och rumänska.

Arpeggio Clinic är en helt privat verksamhet och erbjuder dessa tjänster:

-psykiatrisk mottagning för utredning och behandling av olika psykiatriska tillstånd såsom stressrelaterade besvär, ångest, fobier, tvång, depression, sömnstörningar, etc.

-samtalsterapi enbart eller i kombination med farmakologisk behandling

-psykopedagogik för personer med psykiatriska diagnoser eller funktionsnedsättningar (eller för deras närstående)

-EEG-neurofeedback som används i behandlingen av ångest och ångestrelaterade tillstånd, sömnbesvär, nedstämdhet, ADHD, inlärningssvårigheter, etc. 

-mindfulness. Träningen i mindfulness minskar stress, bidrar till att Du blir mer lugn, mer uppmärksam och får lättare att fokusera på det som är väsentligt, ger bättre sömn och gör att Du kan bättre hantera förändringar eller motgångar i Ditt liv.

Arpeggio Clinics utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Arpeggio Clinic Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Göteborg - 1

Arpeggio Clinic, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAdina Ratiu Psykiatri AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.07.2022
Org.nr:5593907230
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 86909 Annan öppen hälso- och sjukvård, utan läkare, 96090 Övriga konsumenttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Ioana Adina RatiuLedamot
Per Christian JensenSuppleant