Om Aros Auto AB

Aros Auto AB är ett familjeägt företag och en av Sveriges äldsta Kia-återförsäljare. På Tunbytorp i Västerås har vi en komplett anläggning som innefattar bilförsäljning av person- och transportbilar, skadecenter, bilglas, rekond, reservdelar och tillbehör samt däckhotell och däckskifte. Vi har även en anläggning i Enköping. De främsta varumärkena vi jobbar med är Kia och Maxus.

Välkommen till Aros Auto AB, trygghet för dig!

Aros Auto är en av Sveriges äldsta, största och mest kompletta Kia anläggningar.

Vi ligger i det absoluta toppskiktet när det gäller kundnöjdhet, vår verkstad är bland de absolut bästa med extremt få reklamationer och skadeverktaden är bland de snabbaste dessutom med toppkvalité!

Aros Auto startades 1983 av Bengt Egnesund först under namnet Benkes Bil Center. BMW var vår specialité under de första 20 åren. Första verkstaden låg på Kopparbergsvägen i centrala Västerås.

1988 flyttade företaget till större och bättre lokaler i Hökåsen på Alvestavägen 54, Vi började då på allvar med krockreparationer och chiptrimning utöver vanliga bilreparationer, antal anställda 2st.

1994 flyttar vi till Fältmätargatan 6 på Hälla där vi ökar till 3 anställda.

1998 bär det av till större lokaler på Friledningsgatan 6 där vi hyr ut baksidan till Lota Bilvård & Service. Vi går med i Bosch autotekniks verkstadsconsept och går sedan över till Meca Car Service, Lota säljs, flyttar ut och vi tar över hela verkstadsdelen i huset, Antal anställda 5st.

2002 Blir vi tillfrågade om vi vill börja serva Kia och det samarbetet inleds under senhösten 2002. 2003 blir vi tillfrågade om att bli återförsäljare för Kia Motors och startar under hösten upp en separat bilhall på Omformargatan 2, bredvid Carfix bildelar. Vi börjar även sälja Aixam mopedbilar, Antal anställda 7.

2007 Flyttar vi samman hela företaget till Friledningsgatan 6 samtidigt som introduktionen av Kia´s blivande storsäljare Ceed SW, vilket blir ett riktigt lyft. Antal anställda 11.

2014 invigde vi vår nya Bilhall där vi har 1200m2 genomgånga fina och bra begagnade bilar.

Samtidigt gör vi om den gamla bilhallen till showroom för nya Kia.

2016 expanderar vi igen med nytt skadecenter med egen billackering, nymontage verkstad samt tvätthall. Ytterligare 1300m2.

Vi är ett familjeföretag med en komplett fullservice anläggning vi har lång och gedigen erfarenhet på verkstadssidan. Vår ambition är att du som kund bara ska ha ett ställe att vända dig till när du skall reparera eller köpa din bil. Vänd dig till oss med största förtroende. Vi arbetar seriöst, långsiktigt och vill ge dig valuta för dina pengar!

Varmt välkommen att prova oss, fel blir det på alla bilar...skillnaden är hur det åtgärdas och hur du blir bemött!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 1
  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 2
  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 3
  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 4
  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 5
  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 6
  • Aros Auto AB Bilverkstad, Västerås - 7

Aros Auto AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Aros Auto AB

Patrik Ekwall

mer än ett år sedan

Kanonbra bilfirma trevlig och hjälpsam personal

Michael Lindberg

mer än ett år sedan

En firma som håller suverän service på det Kia motors har utlovat i garantin på bilen. Nytt batteri till bilen vips :)
Nöjd kund!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Otroligt trevlig personal, serviceminded är bara förnamnet. Kan verkligen rekommendera denna firma om man ska köpa bil. Jag/vi har ingenting att klaga på i vårat bilköp, allt gick smidigt och säljaren visade en bil som passade våra behov fullständigt på några minuter. Bästa bilfirma jag har besökt, och det har varit många i jakten på ny bil. TACK!

Kurre

mer än ett år sedan

Fantastiskt bemötande, alltid proffsiga och vettiga, lätt att gilla såna företag