Om Arkitektkontor Arén AB

Arkitektkontor Arén har mer än 40 års erfarenhet av arkitektur och design. Vi producerar nyskapande lösningar inom områden som husbyggnation, inredning och utemiljö. Vårt signum är att skapa strukturer med form, färg och funktionalitet.Besöksadress: Sandgatan 4A, 22350 LundSäte: Sportfiskevägen 10, 263 95 Farhult

Offentlig miljö

Platser för möten, stilla tankar och kulturella uttryck men också transport och logistik. Uppdragen varierar, men en gemensam nämnare är att det offentliga rummet ska inkludera och välkomna alla människor. Under årens lopp har vi haft förmånen att utforma många projekt för offentlig miljö.

Företagsmiljö

Det sitter i väggarna – är ett uttryck vi ofta får höra. När det gäller företagsmiljöer är det viktigt att arkitekturen förmedlar företagets själ, men lika betydelsefullt är det att tänka på vad inredningen signalerar. Självklart spelar god funktion också en viktig roll när vi utformar företagsmiljöer där både kunder och anställda ska trivas.

Utemiljö

Vi påverkas av det yttre rummet, utemiljön, även om vi inte alltid är medvetna om det. Att arbeta med utemiljöer är en resa i utveckling. Du tar höjd för att trädkronorna växer sig mot stjärnorna och att rötterna förgrenar sig till en trygg plattform för framtiden. Både det vilda, tuktade och det organiserade är möjligt i den ständigt föränderliga utemiljön.

Bostäder

Allt börjar med en idé och du är en viktig del i arbetet.

Ta med dig din idé så börjar vi den spännande processen med att skräddarsy hemmet för dina behov. Vi förädlar dina tankar, lägger till nya idéer och lotsar dig genom hela processen från skiss till bygghandling och vidare till färdig byggnad.

Hemmet ska passa dig vare sig du bor stort eller litet, i centrum eller på landet, i lägenhet eller hus. När allt är klart hör vi gärna av oss för att få reda på att ditt hem blev precis som du drömt om.

Byggnadsvård

Våra uppdrag består ofta i att ta tillvara det fina som skapats av tidigare generationer och göra det hållbart för kommande.

Moderna tillägg och lösningar i en känslig miljö kräver en varsam hand redan på skisstadiet. För Eva Arén som varit engagerad i styrelsen för Svensk Byggnadsvård i över 10 år, är detta en viktig del av arkitektverksamheten. Under vår resa genom historien har vår väg korsats av såväl torp som slott.

Om Arkitektkontor Arén

Att arbeta med helheten är viktigt för oss och ofta har vi förmånen att arbeta brett. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag, institutioner, stat och kommun. Det ger oss möjlighet att få stor variation i arbetet som omfattar både det inre och det yttre rummet. Dagens arkitektur kombinerar vi gärna med traditionella byggnadsmaterial och tekniker på ett varsamt och estetiskt sätt.

Vi finns i Lund, Höganäs och i Trelleborg.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att kontakta arkitekt Eva Arén.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Arkitektkontor Arén AB Arkitekt, Höganäs - 1
  • Arkitektkontor Arén AB Arkitekt, Höganäs - 2
  • Arkitektkontor Arén AB Arkitekt, Höganäs - 3
  • Arkitektkontor Arén AB Arkitekt, Höganäs - 4
  • Arkitektkontor Arén AB Arkitekt, Höganäs - 5

Arkitektkontor Arén AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnArkitektkontor Eva Arén AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.01.2000
Org.nr:5565834172
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71110 Arkitektverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Susanna Eva Louise ArénVerkställande direktör
Susanna Eva Louise ArénLedamot
Per Erik Axel ArénSuppleant
Erik Johan Elias ArénSuppleant

Möjliga telefonnummerformat

070850842207-085 084 22070-850 84 220708-50 84 22070-8508422