Se på karta

arkitekter 

gav 44376 företag inom detta område

Drottninggatan 3870222 Örebro
logo

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Torp 30538391 Mönsterås
logo

ByggKonsulterna i Småland AB grundades av Eiberth R Flogér 2007 och är helägt av honom.ByggKonsulterna är anslutet till SBR Byggingenjörerna, Svenska Byggingenjörers Riksförbund.Idag arbetar ByggKonsulterna mestadels med Arkitektuppdrag, Inredningsuppdrag, Byggprojektering, Projektledning och Kontrollansvarig enligt PBL.ByggKonsulterna arbetar i nätverk med andra konsultbolag inom olika specialområden och kan genom detta erbjuda övergripande konsultuppdrag.

Kapellgatan 2746157 Trollhättan
logo

Vi utför arkitektuppdrag till bland annat kommuner, bostadsföretag, fastighetsbolag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Gråbrödersgatan 221121 Malmö
logo

Arkitektgruppens huvudsakliga inriktning är byggnads- och inredningsprojektering och vi arbetar med både mindre och större projekt. Oftast har dessa en stark verklighetsförankring och leder till konkret genomförande.

Kungsholms strand 17711248 Stockholm
logo

Hej och välkommen till Igloo arkitekter! Vi kommer att ta väl hand om dig. Vi är bra på det vi gör och vi tar vårt jobb på stort allvar. Vi kommer att förädla din idé och förvalta den genom hela projektet. Hör av dig till oss om du behöver en nybyggnad eller ombyggnad, anläggning, bostad eller kontor, funderar på nyexploatering eller utveckling av verksamheten. Ett smart häpnadsväckande förslag på nya bostäder eller en snabb skiss. Vi arbetar BIM-orienterat.

Ållerviken 12786296 Njurunda
logo

Välkommen till BPI ARKITEKTER AB.

Arkitekter Sökord

Vi utför ideskisser, CAD-ritningar, byggnadslovshandlingar mm.

Visa mer
Alsnögatan 1111644 Stockholm

Engagemang från skiss till färdig byggnad.

Storgatan 5159333 Västervik
logo

ATRIO arkitekter Västervik AB är ett idérikt och erfaret arkitektkontor med såväl privata som offentliga uppdragsgivare.

Alsnögatan 1211647 Stockholm
logo

Kontoret arbetar med små och stora inredningsprojekt för både privata och offentliga beställare, samt ombyggnad och husbyggnadsprojekt.

Södra vägen 3441254 Göteborg
logo

RUNDAHL Arkitektur betonar helheten i projekten och vi arbetar med byggnadsutformning, planarbete, markgestaltning, inredning, ljusdesign och grafisk design.

Kom Snart Igen 739231 Kalmar
logo

Arkitekt Anneli Samuelsson är ett företag med brett verksamhetsområde som omfattar alla delar från stadsplanering och byggnadsprojektering till inredning och färgsättning. Vi kan erbjuda stor flexibilitet och projektgrupper anpassade för varje nytt projekt. Detta möjliggörs tack vare ett brett kontaktnät med andra företag inom branschen. Genom att arbeta i nätverk har vi möjligheter att åta oss både små och stora projekt.

Johanneslundsvägen 1219461 Upplands Väsby
logo

Välkommen till FOKUS ArkitekturVi är ett kontor i norra Stockholm som arbetar med alla möjliga uppdrag.Behöver du hjälp med uppdrag, kontakta oss.

Arkitekter Sökord

Vårt arbete grundas på delaktighet och dialog i ett gemensamt skapande där allas färdigheter kommer till sin rätt.

Visa mer
Opevägen 7883192 Östersund
logo

Vi är en konsultfirma i byggbranschen, med bred kompetens när det gäller såväl konstruktion som arkitektur.Företaget har verkat i regionen i mer än 50 år, och de nuvarande medarbetarna har tillsammans närmare hundra års samlad erfarenhet från branschen – samt naturligtvis ett omfattande nätverk runt om i regionen.Stora eller små uppdrag – engagemang och noggrannhet är vår ledstjärna.

Köpmansgatan 626935 Båstad
logo

Vårt mål är att samverka till byggnader med hög funktionalitet, i design och utformning. Vi vill skapa rum och miljöer för människor att trivas och utvecklas i. Vårt fokus är moderna och miljövänliga byggnader med omsorg i materialval och detaljer.

Fruviks gårds väg 1913934 Värmdö
logo

Fortensia hjälper dig att, på ett enkelt sätt, hitta den person du söker. Inte bara en kompetens som beskrivs på en CV utan en person med egenskaper och erfarenheter som är nödvändiga för att uppnå önskvärt resultat. Vår grundtanke är att förmedla konsulttjänster från ett flertal mindre specialistbolag med hög kompetens inom IT, och Management.

Bankerudsgatan 324771 Genarp
logo

Portal Arkitektkontor är ett litet företag med brett kunnande och stor kompetens som utför professionell projektering åt byggherrar. Vi tar fram de första skisserna, utformar bygglovsritningar och slutligen arbetsritningar för ny- och ombyggnation samt tillbyggnader. Portal Arkitektkontor hjälper även till vid restaureringar av byggnader. Vi erbjuder även beställarstöd.

(5)

Dragonvägen 1B17893 Drottningholm
logo

Ross erbjuder exklusiv egen unik design. Vår passion är att skapa dynamiska och energigivande livsmiljöer av bestående kvalité och skönhet som med sin optimerade funktion och flerfaldigt prisbelönta arkitektur förgyller livet för dig. Varje dag. För alltid.

Greve Von Essens Väg 4111527 Stockholm
logo

Glockgruppen Arkitekter AB har varit verksamt sedan 1980 med uppdrag över hela Sverige, främst i Stockholm, Göteborg och Skåne.

Hjalmar Brantingsgatan 3A75327 Uppsala
logo

KILGREN Arkitektkontor AB är ett familjeägt företag i Uppsala som startades 1986. Vi hjälper våra uppdragsgivare med allt från utredningsstart till färdig byggnad.

Ringvägen 2218151 Lidingö
logo

Uni Renova, arkitekt Carl Frisk har jobbat över 30 år i branschen och har genomfört mer än 700 projekt i egen regi. Företaget fungerar som byggherreombud samt kvalitetsansvarig och jobbar i nätverk med andra konsulter och leverantörer. Uni Renova hjälper dig att konkretisera din vision, ritar hus eller inredning samt samordnar byggnationen.

Nya Stadens torg 653130 Lidköping
logo

LINK Arkitektur är ett av Skandinaviens största arkitektkontor med 500 medarbetare på 15 kontor i Danmark, Norge och Sverige. Våra tjänster spänner från planarbete, urbanism och landskapsarkitektur till arkitektur, inredningsarkitektur och hållbar utveckling. Vi vill bidra till ett hållbart samhälle genom att skapa arkitektur av hög kvalitet som har en optimal balans mellan höga miljöambitioner, ekonomisk lönsamhet och social hållbarhet.