Om Areim AB

Vi är en oberoende nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med visionen att investera i nya former av utveckling, för ett hållbart samhälle, bortom det förväntade. Vårt mål är att skapa bestående värden för våra intressenter genom att balansera goda ekonomiska resultat med hållbar samhällsutveckling och omsorg för människor. Och att ha kul på vägen.

Om Areim

Det som gör oss unika är att vi ser möjligheter i komplexa affärer. Sedan starten 2003 har vi investerat i underutvecklade fastigheter där vi kan tillföra bestående värden. Vi förädlar våra investeringar med hjälp av innovation och expertis, för att skapa moderna fastigheter som uppfyller dagens krav och framtidens behov.

Vårt visionära team har lång erfarenhet av att hitta intressanta projekt, genomföra komplexa affärstransaktioner och utveckla fastigheter för maximal avkastning. Med insikt och kompetens skapar vi skräddarsydda lösningar för att möta de specifika behoven i varje projekt. Ett team som förstår att det händer stora saker när idéer och behov möts.

Vi strävar efter att hitta balansen mellan att leverera god avkastning och att lämna efter oss något vi kan vara stolta över. Det som är bra idag ska vara minst lika bra i framtiden. Det är så vi skapar bestående värden för våra intressenter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Areim AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-