Se på karta
Traneredsvägen 4342677 Västra Frölunda

TvåFems Affärsidé är att tillhandahålla ett fackmässigt och kostnadseffektivt arbete, med lång livslängd. Fokus ligger på att ta fram underhållsvänliga lösningar och därmed skapa ekonomisk livslängd. Beroende på årstid, väder, schaktning och materialhantering kan arbetsplatserna bli stökiga och därför eftersträvar vi en städad och ordnad arbetsplats. Detta främst för att begränsa olyckor, men även för att få en mer överskådlig och lättskött arbetsmiljö.

Vallonvägen 5C74831 Österbybruk

Konsultverksamhet inom mätningsteknik, arbetsledning samt projektering inom samtliga områden innan- & under projektets gång. Kvalitetssäkring samt efterkontroller av utförda arbeten.

Gamla Örkelljungavägen 2326633 Munka-ljungby
Malenebergsvägen 882660 Söderhamn

VI SKAPAR RESULTAT.Oavsett om det gäller rörinstallationer, arbetsledning eller kvalitetssäkring så levererar vi alltid högsta kompetens och positiva resultat.Välkommen till framtiden.

Västerselsvägen 1089540 Mellansel

Niroc Solutions är ett norrländskt företag som möter kunders efterfrågan inom miljö- och anläggningsteknik. Med stort engagemang och gedigen erfarenhet hjälper vi våra kunder att nå projektmålen. Vi har fokus på projektledning inom miljö- anläggning- entreprenad samt beställarstödstjänster. Där vi är inriktade på projektering, projektuppföljning och byggkontroll.

Hedensberg 6972595 Västerås

Stockholm och VästeråsVi erbjuder Mätningstekniska konsulttjänster inom bygg, anläggning och infra. Så som inmätning, kontrollmätning, utsättning, volymberäkning och terrängmoddelering samt andra mätningstekniska konsulttjänster. Vi följer givetvis ABK09, AMA, MER, BBR, AB04, ABT06. Varmt välkomna både gamla och nya kunder till oss på UTSÄTTAREN AB.