Om företaget

Vi erbjuder fullständigt sortiment av receptbelagda läkemedel. Receptfria läkemedel och ett brett sortiment av ekologiska egenvårdsprodukter, beprövade naturläkemedel, rehabiliteringsprodukter, hjälpmedel, hälsokost och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-715 67...
Adress

Björknäs Torg 19

13240 Saltsjö-boo

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi erbjuder fullständigt sortiment av receptbelagda läkemedel.

Receptfria läkemedel och ett brett sortiment av ekologiska egenvårdsprodukter, beprövade naturläkemedel, rehabiliteringsprodukter, hjälpmedel, hälsokost och kosttillskott.

Apotek Björknäs

Vi är övertygade om att den som trivs med sig själv och sitt liv håller sig friskare. Det är en av anledningarna till att vi på Apotek Björknäs jobbar för att inspirera människor till att hand om sig själva. Apotek Björknäs är ett fristående klassiskt apotek med receptexpediering och egenvårdssortiment. PÅ vårt apotek hittar du allt från avancerade läkemedel till beprövade naturläkemedel och produkter för hela familjens välbefinnande.

Modernt apotek med klassiska anor.

Vi är ett modernt apotek men våra värdegrunder är klassiska. Välmående och inspiration är våra ledord och dessa arbetar vi med dagligen för att öka vår kunskap och sprida den till våra kunder. Våra medarbetare har oftast flera års erfarenhet och kunskap från mer än apotek. Detta stärker vår förmåga att säkerställa att rätt person får rätt läkemedel vid rätt tid. Detta bidrar till en säker läkemedelsanvändning och bättre miljö för alla!

Apotek Björknäs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Apotek Björknäs

Omsättning

20 332 tkr

Vinstmarginal

4.70 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Apotek Björknäs finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Björknäs Hälsoapotek AB

Org.nr:

5568073984

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47730 Apotek

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.05.2010

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

087156760

08-715 67 60

087-15 67 60

0871-567 60