Se på karta
Rådmansgatan 973330 Sala

Välkommen till Ceders Advokatbyrå, en personlig advokatbyrå med mångårig erfarenhet av privatjuridiska uppdrag och tvister, och med stark lokal förankring – alltid med klienten i fokus.

Frykholmsgatan 8A28131 Hässleholm

Vi är en allmänpraktiserande advokatbyrå med särskild inriktning på affärsjuridik, fastighetsrätt, familjerätt och brottmål. Advokatbyrån har sitt huvudkontor Hässleholm samt ett platskontor i Klippan och bistår såväl privatpersoner som små och medelstora företag.

Styrmansgatan 4111454 Stockholm

Notarius Publicus legaliserar handlingar såsom namnteckningar, firmatecknare, fullmakter, inbjudningar, adoptioner, affidavits.

Råsundavägen 13416936 Solna

5 (7)

Rätt och Råd är en allmänpraktiserande advokatbyrå, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla de juridiska frågeställningar som du kommer i kontakt med i det vardagliga livet. Det är inte ovanligt att vi biträder klienter både privat och som företagare.

Tumba torg 11214730 Tumba

Vi arbetar med bl.a. brottmål, familjerätt och migrationsrätt. Notarius publicus i Botkyrka kommun är, sedan februari 2018, advokat Cafer Uzunel. Notarius Publicus hjälper dig med att bestyrka namnunderskrifter, översättningar, inbjudningar, kopior av pass, m.m. Notarius Publicus utfärdar även apostille på bl.a. dokument från svenska myndigheter.