Se på karta

antikvarie 

gav 69 företag inom detta område

Drottninggatan 2941114 Göteborg
logo

Tekniska och antikvariska projektörer med specialinriktning på restaurering och varsam ombyggnad av kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Nordins väg 2027731 Kivik
logo

OscarsHus är ett kunskapsföretag med övergripande kompetens inom byggnadsvård och spetskompetens inom fönsterhantverk och traditionellt måleri. I våra nya lokaler i Kivik samsas våra hantverkare med byggnadsvårdsbutiken vilket ger oss en styrka att kunna erbjuda både material och hantverkskunnande under samma tak. Vi erbjuder också rådgivning, vårdplaner m.m.

Drottninggatan 2541114 Göteborg
logo

På Antiquum AB arbetar kunniga byggnadsantikvarier som hjälper Er med bland annat med antikvariska förundersökningar, historiska undersökningar, färgsättningar och åtgärdsförslag i äldre byggnader.

Vättevägen 758574 Ljungsbro
logo

Projektrådgivare vid restaurering, underhållsarbeten och varsam ändring av K-märkta byggnader, byggnadsminnen, kyrkor och övriga kulturmiljöfrågor som konsekvensanalyser och bevarandeplaner.Kunderna utgörs av fastighetsägare/förvaltare, fastighetsbolag, stiftelser, företag och privatpersoner.

Peterslundsvägen 1638795 Köpingsvik
logo

G Anderssons Måleri O Byggnadsvård AB - din målare på Öland!- ett välrekommenderat familjeföretag i tredje generationen som etablerades på 1940-talet.Målarfirma med sitt säte i Köpingsvik som utför traditionellt måleriarbete. Företaget utför måleriarbeten både invändigt och utvändigt. Vi utför även förgyllningar och tapetserar med vår långvariga erfarenhet.

Stora ornäs 278478 Borlänge
logo

Vi utför allt inom förgyllning - måleri - dekorationsmåleri - målerikonservering. Kompetens och breda hantverkskunskaper i äldre tekniker. Anpassar objektet utifrån status och ålder på ett hälso- och miljömedvetet sätt. Arbetsobjekten är allt från koja till slott.

Nibblegatan 1273432 Hallstahammar
logo

HDB Snickeri är ett inrednings- och specialsnickeri beläget i Hallstahammar. Vi sysslar med det mesta inom inredning och möbelsnickeri och riktar oss till privatpersoner såväl som till företag. Vi arbetar i alla träslag och skivmaterial. Har ni en idé hjälper vi er gärna att förverkliga den. Vi har mångårig erfarenhet inom träbearbetning och en brinnande passion för träet som ett levande material. Kontakta oss för att diskutera era önskemål! #nl#För kom ihåg: Alla goda ting äro trä!

(4)

Exercisgränd 158754 Linköping
logo

Vi erbjuder rådgivning och konsultation inom byggnadsvård.

Pingbo 3678392 Stora Skedvi
logo

Solvarbo Timring & Byggnadsvård AB är ett förtag som sedan starten 2006 arbetat med nytimring och restaurering av gamla timmerhus och andra träkonstruktioner.Vi säljer även traditionella byggnadsmaterial såsom pärt, näver, hustimmer, åsar mm.Våra kunder är privatpersoner, företag, hembygdsföreningar, kommuner, Svenska kyrkan m,fl. Har Ni funderingar eller frågor, ring eller maila.

Hudiksvallsgatan 811330 Stockholm
Bispbergshyttan 26578393 Stora Skedvi
Hjörnered 201A31294 Laholm