Anna-Maria Nilsson / Massage och cryo-behandlingar

Om företaget

Välkommen till Anna-Maria, auktoriserad hudterapeut, diplomerad massör och Cryoterapeut med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Här arbetar jag för att på bästa sätt ta hand om din hud-och kroppsvård. Jag är auktoriserad...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-891 88...
Adress

Tågagatan 78

25443 Helsingborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Anna-Maria Nilsson / Massage och cryo-behandlingar Kroppsterapeut, Helsingborg - 1
Anna-Maria Nilsson / Massage och cryo-behandlingar Kroppsterapeut, Helsingborg - 2
Anna-Maria Nilsson / Massage och cryo-behandlingar Kroppsterapeut, Helsingborg - 3
Anna-Maria Nilsson / Massage och cryo-behandlingar Kroppsterapeut, Helsingborg - 4

Om oss

Välkommen till Anna-Maria, auktoriserad hudterapeut, diplomerad massör och Cryoterapeut med fokus på kvalitet och kundtrygghet. Här arbetar jag för att på bästa sätt ta hand om din hud-och kroppsvård.

Jag är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, vilket innebär att man har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Jag innehar behandlingsförsäkring.

Du hittar mig i Salong Tågagatan 78:s lokaler.

Behandlingar

Jag erbjuder djupgående Klassisk Svensk Massage, är kopplad till ePassi och skriver kvitto för friskvårdsbidrag. Erbjuder även Cryobehandling - fettfrysning, cellulitreducering, huduppstramning med den fantastiska Cryo21-apparaten.

Varmt välkomna

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0708918886

07-089 188 86

070-891 88 86

0708-91 88 86

070-8918886