Om företaget

Anna-Karin Söderström är förskollärare och har många års erfarenhet som förskolechef och rektor. Arbetar nu som konsult och erbjuder utbildningar, handledning och stöd till rektorer och pedagoger inom förskola och skola.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-723 16...
Adress

Svedja LINTJÄRNSVÄGEN 7958

82198 Rengsjö

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Anna-Karin Söderström är förskollärare och har många års erfarenhet som förskolechef och rektor. Arbetar nu som konsult och erbjuder utbildningar, handledning och stöd till rektorer och pedagoger inom förskola och skola.

Erbjudanden

För att stödja ledarskapet, samarbetet och hälsan i förskolan erbjuder jag olika former av utbildningsinsatser såsom föreläsningar, processutbildningar, handledning och stöd till rektorer, ledningsgrupper, förskollärare i sin ledarroll samt till arbetslag.

Varmt välkommen att kontakta mig.

Anna-Karin Söderström OM MIG

Efter ett långt yrkesliv, som rektor i förskola och grundskola inom Stockholms stad och sedan drygt 20 år som konsult med utbildning och handledning, har jag en stark övertygelse om att barnen har fantastiska möjligheter att utvecklas känslomässigt, socialt och kognitivt i förskolan. Jag har mött engagerade, lyhörda och kunniga ledare och pedagoger som det har varit givande och lärorikt att samarbeta med. Jag har också mött ledare och pedagoger som är arbetstyngda och stressade över att inte hinna med att tillgodose barnens behov

I mitt arbete ser jag vilken enorm betydelse förskolan har för barn och vårdnadshavare. Alla som arbetar i förskolan har ett komplext uppdrag att ta ansvar för. Idag när de allra flesta barn tillbringar större delen av sin barndom i förskolan får förskolan, dess ledare och pedagoger en otrolig betydelse för hela samhället i ett långsiktigt perspektiv.

I detta perspektiv är det viktigt att alla pedagoger i förskolan förstår sitt uppdrag och sin stora betydelse.

Varje individ måste vara motiverad för det som förskolan ska göra. Varje individ behöver ha kunskap för det och se sig själv i mötet med barn och vuxna. Pedagogerna är förskolans viktigaste resurs.

Att förstå och känna mening med sitt arbete oavsett vilken roll man har är en förutsättning för att kunna trivas och genomföra ett bra arbete.

Alla människor har olika kunskaper och erfarenheter. Genom att lyfta fram gemensamma kunskaper, olika teorier och erfarenheter samt efterfråga varandras olika yrkeskompetenser berikas och fördjupas arbetet.

Vi lyckas inte alltid med att möta barn och vuxna där de befinner sig, men jag är övertygade om att med träning ökar vi vår medvetenhet och därmed våra möjligheter att lyckas.

För att stödja förskolans situation erbjuder jag olika former av utbildning såsom föreläsningar, processutbildningar, handledning och stöd till rektorer, ledningsgrupper, pedagoger och arbetslag.

Varmt välkommen att kontakta mig.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0707231620

07-072 316 20

070-723 16 20

0707-23 16 20

070-7231620