Om företaget

Andara Konsultuthyrning & Rekrytering,Vi hyr ut konsulter och rekryterar inom Ekonomi, HR, Administration, Order/Inköp och Marknad.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-24 90...
Adress

Kungsgatan 33

11156 Stockholm


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Andara Konsultuthyrning & RekryteringVi hyr ut konsulter och rekryterar inom Ekonomi, HR, Administration, Order/Inköp och Marknad.

Hos oss kan du hyra eller rekrytera personal på många olika sätt. Bland annat ditt eget!

Väljer du oss slipper du missförstånd, tidsspillan, och formalia. Det sitter i vår ryggmärg att snabbt hitta den samarbetsform som gagnar dig och dina behov bäst. När vi frågar våra kunder håller de med oss. Andara är ett lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla. Vi hyr ut en eller många. På kort eller lång tid. Erfaret proffs eller ung i yrket. Nu direkt eller på lite sikt. Och alltid på dina villkor – handplockade konsulter med rätt kvalifikationer.

Allt ingår – även den korta startsträckan

Glöm bekymmer i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrånvaro. Och i personaluthyrning med hjälp av oss på Andara ingår allt från försäkringar till VAB vilket gör det enkelt för dig att få koll på vad det kommer att kosta att ta in extrapersonal.

Toppa ditt arbetslag med talanger fån Andara – en person eller ett helt team

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på. Du kan ta in en person eller en hel avdelning – helt beroende på dina behov. Och när saker och ting lugnar ner sig igen tackar våra konsulter för sig och din arbetsstyrka återgår till normalläge igen. Personaluthyrning när den är som bäst!

Du kan hyra först och sedan ta över anställningen själv

Vi har lång erfarenhet av att matcha medelstora och stora företags bemanningsbehov med rätt lösningar. Vi samarbetar med några av Sveriges största företag och att hyra personal från Andara konsultuthyrning kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv.

Vi hjälper dig att rekrytera rätt person – och alltid med garanti

Rekrytering är en precisionssport som vi har lång erfarenhet av. Oavsett om du behöver en controller, VD-assistent, supportansvarig, administrativ assistent eller en HR-specialist eller någon annan kompetens så garanterar vi alltid att du blir 100 % nöjd med vårt arbete. Inga startavgifter och du betalar bara när du är nöjd och anställer slutkandidaten.

Varmt välkommen att ringa oss på 08 – 24 90 80!

Andara Group ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Andara Group AB

Omsättning

11 228 tkr

Vinstmarginal

-2.40 %

Anställda

15

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Andara Group AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Andara Group AB

Org.nr:

5569009003

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

78100 Arbetsförmedlingar och rekryteringsföretag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

16.08.2012

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08249080

08-24 90 80

082-490 80