Om AM Production AB

Erbjuder den omfattande kompetens och 25 år av djupa ledningskunskaper som krävs för att hjälpa dig att lösa de mest komplexa frågorna i ditt bolag/din organisation inom olika branscher. Så väl som utveckla organisationen som att stärka ledarskapet ställt från dig som ägare/ägarna, styrelsen och in i organisationen. Ett ledarskap drivet genom personlig utveckling. Med rätt stöd tar vi oss längre, en spännande resa från olika branscher och med stort kreativt tänkande skapar vi värden.

Företagsutvecklare / Rådgivare / Exekutiv producent

Vi startar med dig som ägare/VD och finner dig i din utmaning som första steg. Erbjuder flera tjänster baserat på erfarenhet, kanske bara ett bollplank med en uppstart av en sk genomlysning (due diligence) för att hitta nuläget. Enkelhet för att leverera en kommunikation till hela företaget bygger på NÖHRA modellen. En färdplan lämnas för ett nästa steg i ett genomförande.

Mjuka värden skapar hårda resultat!

8 av 10 SME bolag missar målen pga utebliven uppföljning. Vi finner en enkel metod för uppföljning och binder en organisation som följer resan och förstår värdet.

I rollen som Exekutiv Producent vägs 20 års erfarenhet av filmproduktion in där stödet riktar sig till fondanskaffning och finansiering. Filmens effekter och vägen till finansiärer med kunskapen om möjliga investeringar och en otroligt spännande kreativ utveckling av berättelser. Föreningar & bolag som vill förenas i den rörliga bildens betydelse, skapa samhällsförändringar och arbeta med världens som arbetsfält.

Vi arbetar även i en marknad som tar er mellan den litterära ordets betydelse och skapar berättelser med rörlig bild som får liv genom den innovativa scouting byrå Script46. Där skapas stora möjligheter med olika förlags omfattande kataloger över bokrättigheter enligt konceptet "Från bok till film":

Varse sig du är producenten som letar nya historier eller om du är författaren som vill få ditt manus adapterat till den rörliga bilden finner vi vägen framåt!

Bildgalleri

  • AM Production AB Organisationskonsult, Stockholm - 1

AM Production AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

AM Production AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.12.2019

Org.nr:

5592300213

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1000 - 1499 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

59110 Produktion av film, video och TV-program, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration