Se på karta

altanbygge 

gav 169 företag inom detta område

F.Finsnickeri

Södra vägen 451263 Östra Frölunda
logo

F.Finsnickeri verkstaden är en sammanslutning av snickare som har tiotals års erfarenhet av kvalitet, estetik och kundvärde. Vårt mål är att förse våra kunder med vacker och användbar design för deras hem eller kontor och inredningar som betonar rummens skönhet och harmoni. Vi är experter på att ta fram lösningar för alla budgetar. Med vårt engagemang för kvalitet och uppfyllande av våra kunders önskemål skulle det vara ett nöje att få hjälpa dig med ditt nästa snickeriprojekt.

MM Bygg

(5)

Båtvägen 7466340 Hammarö
logo

Vi utför allt från stora byggnationsarbeten där vi tar hand om totalentreprenaden, till mindre inredningssnickerier. Välkommen!

Bodéns Bygg AB

(1)

Högalund 451736 Bollebygd
logo

Bodéns Bygg är ett byggföretag med bred kompetens. Vi utför ny-, om- och tillbyggnationer samt små och stora renoveringsarbeten.

Holms Bygg I Sävsjö AB

Östergårdsvägen 157697 Vrigstad
logo

Vi utför våra jobb med service och kvalitet. Går du i byggtankar, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig! Välkommen.

Midskogs Takstolar & Bygg AB

Skövdevägen 1754531 Töreboda
logo

Företaget drivs idag av Fredrik Valkvist, Johan Lindh.Midskogstakstolar o Bygg AB i Töreboda producerar takstolar efter våra kunders mått och önskemål. Vi tillverkar alla typer av tak- stolar: fackverk, ramverk, sax, pulpet samt specialstolar. Det enda kunden behöver göra är att tillhandahålla alla mått och

Kristdala Bygg och Måleri, AB

(3)

Västerviksvägen 3557273 Kristdala
logo

Vi åtar oss ofta totalentreprenader såsom nybyggnation av villor, industrifastigheter eller flerbostadshus. Välkomna!

Wilkmarks Entreprenad AB

(5)

Pekhornsvägen 1043834 Landvetter
logo

Wilkmarks Entreprenad AB arbetar i hela Västsverige. Vi är specialiserade inom området stambyten, badrumsrenoveringar och fastighetsservice där vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare, byggföretag som önskar specialistsamarbete inom rotarbeten, allmännyttan samt privatpersoner.

Sverige Stroj AB

Järfälla
logo

Vi är ett företag inom byggbranschen med främsta inriktning på tak- och fasadrenovering samt plåtarbeten.

Tunafors Bygg AB

Lövgård 563508 Eskilstuna
logo

#nl# #nl#Tunafors Bygg AB startades år 2016 av Jonas Olsson och är ett byggföretag i Mälardalen som med stort engagemang driver ditt projekt hela vägen från idé till färdigställande. #nl# #nl#Vi är idag 4 anställda på företaget och är sedan starten övertygade om att nyckeln till exceptionell produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete. #nl#

P-Niklassons Bygg I Fjärås

Skärsjövägen 8143975 Fjärås
logo

JND Byggteknik AB

Industrivägen 1345745 Hamburgsund
logo

Nybyggnationer och renoveringar i Norra Bohuslän. Vi ordnar allt, från planering, projektering, ritningar, nödvändiga handlingar, till färdigt arbete! Ni bestämmer om ni vill ha hjälp med allt, eller bara delar av erat projekt.

Rydbergs Plåtslageri AB

(1)

Västerstad 717124297 Hörby
logo

Rydbergs plåtslageri utför allt inom byggnadsplåtslageri. Rostfria arbeten med TIG Svetsning, bockning och montage utföres enligt önskemål. Vi utför kompletta takbyten med t.ex. bandtäckning, skivtäckning, Benders takpannor, TRP plåt och Isola Power Tekk o.s.v. Kompletta fönsterbyten med t.ex. Traryd, Elit, SP Fönster eller Outline. Kompletta dörrbyten med t.ex. Swedoor eller Diplomat. Vi använder oss av hantverkarformuläret 09 för allas säkerhet. Naturligtvis har vi F-skattsedel och utför alla arbete med ROT-avdrag. Kostnadsfri offert utförs enligt överenskommelse.

SERA BYGG AB

Rävatofta 140026890 Svalöv
logo

Välkommen till oss! Vi är ett litet företag med stor kompetens och flerårig erfarenhet inom byggbranschen. Vi utför bygg och renovering av bostäder och fastigheter, både in och utvändigt och är verksamma över hela Skåne.

Rp Bygg & Design AB

(5)

Beckasinvägen 3413144 Nacka
logo

HDA BYGG

Lisselbovägen 2079196 Falun
logo

Vi på HDA Bygg levererar totalentreprenad med alla behörigheter. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi vänder oss främst till privatpersoner men jobbar självklart med företag också. Vi tar totalt ansvar från start till slut för hela renoveringen, så att du som kund ska känna dig trygg och säker genom att du har enbart jobbar med ett företag genom hela byggprocessen.

Danskens Bygg

(5)

Möllebacksgatan 637230 Ronneby
logo

Till Danskens bygg är Ni välkomna om ni söker en allsidig snickare. Hantverkare med öga för det estetiska och med största möjliga fokus på kvalité, nytänkande och noggrannhet!

Jonssons Allservice I Alingsås AB

Mjölnaregatan 344132 Alingsås
logo

Bovallstrands Bygg AB

Lyckogatan 1145647 Bovallstrand
logo

Vi utför allt inom byggnation! Allt från renovering, ombyggnad till nybyggnation. Tveka inte att kontakta oss! Våra tjänster: - Totalentreprenad - Tillbyggnad - Ombyggnad - Renovering - Tak - Fönster - Dörrar - Övriga reparationer Vi har goda kontakter inom måleri, el och vvs och om så önskas kan vi ta på oss rollen som totalentreprenör. Med 30 års erfarenhet i branschen garanteras ett väl utfört arbete. Bovallstrands Bygg AB har skaffat sig många nöjda kunder genom åren. Vi utför vanligtvis arbeten i Sotenäs, Tanums, Lysekils och Munkedals kommuner med omnejd

Fixarelli

Björkhagsgatan 21E66330 Skoghall
logo

Nyttja rutavdraget, 50% av arbetskostnaden på mängder av våra tjänster. Möbelmontering, hemfix och besiktning av lekplatser. Monterar möbler och erbjuder hemfix av många olika slag. Fixar det mesta i och utanför ditt hem så hör gärna av er och berätta vad ni vill ha hjälp med. Vi erbjuder monteringstjänst av möbler, belysning, väggskenor och mycket mer från IKEA, Jysk, MIO mm.

Farmartjänst Falkenberg

Peter åbergs väg 131142 Falkenberg
logo

Vi hjälper företag, organisationer och privatpersoner med bemanning, mindre byggnadsarbeten, anläggning, trädfällning m.m. 

Rönnåsens Bygg AB

Edsvära Rönnåsen 153593 Kvänum
logo

Ditt drömprojekt - VAD VILL DU FÖRVERKLIGA?Vi hjälper dig från idé till färdigt projekt!Vi utför allt från nybyggnation av hus med helhetslösningar där vi bistår med totalentreprenad, Vill du renovera ditt badrum, kök, altan, kontorsmiljö eller om du behöver byta tak kontakta oss redan idag!Varmt välkomna till Rönnåsens Bygg!

M Haglund Bygg & Interiör AB

(1)

Blåeldvägen 53B24651 Löddeköpinge

RT Byggtjänst AB

Valinge Säm 2143297 Rolfstorp
logo

Farmartjänst Hässleholm

Box 29105 Kristianstad
logo

Farmartjänst Hässleholm utför arbeten inom trädgårdsservice , fastighetsskötsel , skogsarbete och snöröjning.

Stefan Ströms Bygg AB

Ormanäs 83324391 Höör
logo