Om Almtuna Tapetserarverkstad

Välkommen till Almtuna Tapetserarverkstad vi är medlemmar i Sveriges Tapetserarmästarförening med mer än 36 års erfarenhet av yrket! Vi hjälper till med allt inom tapetsering. Stoppning och klädsel av möbler, båt- och husvagnsdynor, rottingflätning, möbeltvätt och textilskydd. Försäljning av möbeltyger m.m. Kontakta oss för information.

Almtuna Tapetserarverkstad

Vi som driver familjeföretaget Almtuna Tapetserarverkstad är far och son.

Det var min far, Gunnar Romin, som startade verkstan redan 1950. Jag, Lars började 1980 och därefter började min son Sebastian 2006.

På fritiden cyklar jag gärna både på landsväg och i skogen. Vi har två hundar som kräver motion så vi får gott om motion och vistelse ute i naturen. Sebastian kan de mesta inom musik som är hans största intresse och hans ledstjärna är Johnny Cash.

Vi är auktoriserade läderdoktorer

Genom Leather Master Sverige har vi utbildat oss till auktoriserade läderdoktorer. Vi lagar och färgar skinn, det kan var allt ifrån soffa och fåtölj till bilsäten mm.

Vi hjälper företag och privatpersoner med det mesta kring möbler och textilier

Vi åker ut till företag och tvättar textilmöbler som sedan textilskyddas. Dessutom rengör vi och smörjer in lädermöbler, åtgärder som förlänger hållbarheten på möbeln.

Vi utför reparationer av båtkapell, syning och tillskärning av båtdynor och husvagnsdynor.

Kantning och fransning av mattor samt knapptillverkning.

Försäljning och tillskärning av skumplast

Försäljning och tillskärning av skumplast till bland annat köksstolar och soffsitsar. Vi tillverkar avlastningskuddar av kallskum, polyeter och polyestervadd. Om du behöver nya soffdynor, skär vi till nya eller fräschar upp dina befintliga dynor.

All slags tapetserarmaterial

Vi säljer all slags tapetserarmaterial som kroll, tagel, snörgarn, pappskivor, nålar, möbelspik och tyger så klart i olika prisklasser.

Almtuna Tapetserarverkstads utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 1
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 2
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 3
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 4
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 5
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 6
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 7
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 8
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 9
  • Almtuna Tapetserarverkstad Tapetserare, Uppsala - 10

Almtuna Tapetserarverkstad, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Sökord

STCklä om howard fåtöljdux soffa klä om prisSkinnarbetenklä om cinema fotöljmatsalsmöbel 60 tal klä om stolarnahusvagnsdynorkostnad klä om soffaklä om stol med möbelspikskinnmöblerskinntapetserarverkstadklä om möbler prisklä om en stolklä om dux fotöljklä om din soffaklä om mio soffaklä om en fåtölj prismöbelreparationtapetsera möblerklä om stol kostnadklä om dux karin 73 fåtöljklä om carl malmsten soffa priskostnad klä om gåtöljklä om soffa ikeq frihetenklä om porsche stolar till 911klä om stolarTextilskyddtapeter för möblertapetserare för att klä om en soffaskumplastmöbelrenoverarebra skinn och klä om stolar medMöbelrenoveringtapetsering möbler prisklä om soffa kostnadbåtdynormöbler tapetomklädning av möblerklä om stolar hörnfärgar skinntyg att klä om stolarpris klä om gubi stolspikpistol möbeltapetseringklä om fåtölj solnavägenmedo klä om en stolTapetserarmaterialklä om malmsten fåtöljklä om en soffaomklädsel av möbler prispolyesterklä om malmstens soffaäkta skinn för att klä om möblerRottingflätningklä om jetson fåtöljklä om soffaläderdoktoralmtuna möbeltapetseringklä möblerrose marie möbeltapetseringmöbeltapetserare prisklä om malmsten soffahöj och sänkbart möbeltapetserarbordpetserarbord fjäderMöbelomklädnadklär om möblerklä om laminofåtöljklä om dux soffasoffa klä omklä om en fåtöljklä om gustaviansk soffamöbeltapetsering prisbiltapetserareMöbeltygerklä om fotöljTapetserartjänsterMöbeltvättklä om stol prisklä om fåtöljklä om fåtölj kostnadpris klä om fåtöljtapetsering av möblerklä om lamionofåtöljklä om stolar prismöbelrestaureringmöbeltapetseringsnyggt tyg att klä om soffan medklä om soffanfårskinnklä om gripsholms stolar svensk tennmöbeltapetsering fackuttrycktapetsera möbler varbegrklä om happy swing fåtöljklä om slettvold soffaomklädsel av möblerTapetserare, tapetserarmästareklä om stolbåtklädselklä om eva fåtölj prisklä om möblerklä om båtdynor pris

Möjliga telefonnummerformat

01814426801-814 42 68018-14 42 680181-442 68