Om Allvärme Service & InstallationAB, Sofia

Vi är ett service- och installationsföretag med över trettio års erfarenhet av VVS. Sedan starten har vi framförallt specialiserat oss på allt som har med värme att göra; olja, bergvärme, elektricitet. Vi har även hög kompetens inom alla andra delar inom området VVS och hjälper våra kunder med allt från stambyten till fastighetsservice i villor och andra fastigheter.

Sofia Allvärme Service & Installation AB

Vi är ett service- och installationsföretag med över trettio års erfarenhet av VVS. Sedan starten har vi framförallt specialiserat oss på allt som har med värme att göra så som olja, bergvärme, solvärme, fjärrvärme och luftvärme.

Vi har hög kompetens inom alla andra delar inom området VVS och hjälper våra kunder med allt från stambyten till att installera ventilationssystem i villor och andra fastigheter.

Vi är medvetna om att det kan kännas som att röra sig genom en djungel när man försöker hitta den lösning som passar bäst för en själv och framför allt inom valet av värmepumpar. Ta därför gärna kontakt med oss redan tidigt i beslutsprocessen så kan vi hjälpa er med att hitta rätt alternativ för er situation. Bra rådgivning och beslutsstöd, och en professionellt utförd installation, kan i slutändan spara er väldigt många tusenlappar och timmar av oro.

Sofia Allvärme är medlem i Svenska Värmepumpföreningen (SVEP) som är en oberoende branschorganisation och den officiella informationskanalen för värmepumpar, till allmänheten, myndigheter och organisationer.

Kontakta oss för att få hjälp och råd. Vi gör fria hembesök för värdering och offertering och kan även ge prisidéer via telefon.

Allvärme Service & InstallationAB, Sofias utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Allvärme Service & InstallationAB, Sofia VVS, Lidingö - 1
  • Allvärme Service & InstallationAB, Sofia VVS, Lidingö - 2

Allvärme Service & InstallationAB, Sofia, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSofia Allvärme Service & Installation Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.10.1982
Org.nr:5562215649
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Robert Peter BjurströmVerkställande direktör
Robert Peter BjurströmLedamot
Personuppgift SkyddadSuppleant
Lars Johan FranssonRevisor

Omdömen om Allvärme Service & InstallationAB, Sofia

Möjliga telefonnummerformat

0826007208-26 00 72082-600 72