Om Alltryck.se

Vi är helhetsleverantör av profil och reklamprodukter med anpassad märkning till företag, kommuner, organisationer och föreningar. De senaste åren har vi hjälpt tusentals små och stora företag i Sverige och Norden med profil och reklamprodukter. Vår målsättning är att alltid erbjuda dig som kund konkurrenskraftiga priser, hög servicenivå, brett utbud och kvalitet. För närvarande hittar du över 7000 prissatta profil och reklamprodukter i vår moderna E-butik.

Profil & reklamprodukter

När du vill marknadsföra ditt företag, varumärke eller ett budskap är giveaways och presentreklam med eget tryck en uppskattad metod. Giveaways och reklamprodukter är effektivt på lång sikt om man väljer en genomtänkt produkt som de potentiella kunderna har användning av under en längre tid. Några exempel på populära giveaways är paraplyer, miggar, isskrapor, reklamgodis, pennor och kundvagnspoletter, men det finns en mängd olika reklamprodukter att välja mellan. Behöver du tips på produkter som kan passa just ert företag så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kläder & textil

Hos Alltryck hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av Profilkläder, Sportkläder och Abetskläder. Alla kläder profilerar vi på ett professionellt sätt med er logo eller annat budskap. Vi gör alltid digitala korrektur på kläderna när du lägger er beställning. Korrekturet ska godkännas av dig som kund innan vi startar produktionen.

Väskor & kassar

Vi har ett mycket brett utbud av väskor som kan beställas med eget logo tryck eller brodyr. Här hittar du dataväskor, kassar, mässkassar, resväskor och sportväskor. Med andra ord har vi har väskor för de flesta tillfällen. Vi erbjuder alla typer märktekninker på väskorna som tryck, brodyr, vävda märken och zippers, allt för att tillgodose dina behov av profilering. En väska kan vara en väldigt uppskattad present att ge till dina anställda eller varför inte som giveaway till kunder. En väska är ett bra sätt att marknadsföra företaget då den kommer till användning under lång tid av mottagaren. Kontakta oss om ni saknar någon modell av väska!

Skyltar & display

Här hittar du skyltar, dekaler, klistermärken och displayprodukter för alla tillfällen. Skyltar används ofta av företag för att exponera ett varumärke, produkt eller ett erbjudande. Vi erbjuder allt från tillfälliga skyltar till mässan till permanenta företagsskyltar. Vi bedriver ständigt en uppdatering av våra skyltar på webbsidan för att kunna erbjuda det senaste marknaden har att erbjuda av skyltar och displayprodukter till väldigt förmånliga priser.

Dekaler & dekor

Dekaler, dekor, klistermärken, fordonsdekor, båtdekor, båtnamn och utskuren text beställer du enkelt hos oss. Vi producerar er text, logotype eller dekor utifrån egna önskemål eller er grafiska profil. Här hittar ni allt från enkla klistermärken till mer avancerade dekaler som vi bygger upp enligt era önskemål. Att få en snygg logotype eller text på skyltfönstret, bilen, båten eller väggen är ett bra sätt att stärka sitt varumärke eller budskap. Rätt material, pris och kvalité är något vi är väldigt noggranna med. När du beställer dekaler, text och dekor av oss får du alltid med en monteringsanvisning och monteringsskrapa kostnadsfritt för att enkelt kunna applicera produkterna. Fråga oss gärna vad som är den mest kostnadseffektiva lösning för ditt företag. Vi lämnar alltid ett digitalt korrektur/skiss för godkännande på just dina dekaler innan vi startar produktionen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Alltryck.se Profilkläder, Sigtuna - 1
  • Alltryck.se Profilkläder, Sigtuna - 2
  • Alltryck.se Profilkläder, Sigtuna - 3
  • Alltryck.se Profilkläder, Sigtuna - 4

Alltryck.se, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Alltryck Sverige AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.09.2011

Org.nr:

5568641251

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

13300 Blekning, färgning och annan textilberedning, 46420 Partihandel med kläder och skodon, 25999 Diverse övrig metallvarutillverkning, 46900 Övrig partihandel

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Pär Stefan Magnusson

Ledamot

Pär Stefan Magnusson

Suppleant

Eva Therese Magnusson

Revisor

Mats Ola Lundin

Finansiell information

Omsättning

5 794 tkr

Vinstmarginal

5,9 %

Anställda

1