Om Allgas Cms AB

Allgas CMS AB är ett auktoriserat företag som utför det mesta inom Naturgas och Gasol, grundat 1967. I dagsläget utför vi service på över 400 restauranger och levererar gasol till över 130 restauranger i Göteborgsområdet.

Våra produkter

- Gasolgrillar

Gasolgrillar finns i många olika utförande. Små enkla grillar för att kunna ta med sig till större grillar för altanen. Hos oss hittar ni många olika storlekar för olika behov, vi har även de flesta tillbehör till gasolgrillen här. tex. väderskydd, galler och grillbestick.

Vi har även ett stort utbud till utekök.

- Gasspisar

I vår butik finner du ett stort utbud av spisar: 60, 90 eller varför inte 110 cm breda? Dom fabrikat vi säljer är IGF, Bertazzoni, Falcon, och Aga.

- Gasolbord

Hos oss hittar du gasoldrivna gasolbord. Aluminiumkonstruktion, justerbar brännare med gasvakt liggande i Topazfärgat glas skapar en mysig atmosfär. Finns både i rektangulär och kvadratisk modell.

- Kaminer/Terrassvärmare

Vi säljer och servar gasolkaminer för uterum, förtält, och restauranger och har även ett brett sortiment av terrassvärmare.

- Gasolskåp

Vi säljer och installerar gasolskåp för privatpersoner och offentlig miljö som t.ex. restaurang. Vi kan även brandklassa gasolskåp för större installationer där räddningstjänst kräver detta och även brandklassade skåp för inomhusbruk där man ej har möjlighet att placera skåpet utomhus

- Gasol

I vår butik på Ringögatan har vi försökt göra det så snabbt och enkelt för dig som hantverkare eller privatperson som möjligt. Kom till oss med din tomma flaska så byter vi den direkt mot en full och kontrollerad flaska från Primagaz. Skulle du även behöva hjälp så ställer vi upp med att lasta in den nya flaskan i bilen. Du kan även köpa och byta flaskor hos oss.

Vi kör även ut gasol till över 130 restauranger i Göteborgsområdet, vi försöker alltid komma redan samma dag eller nästa vardag som ni beställer.

Bildgalleri

  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 1
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 2
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 3
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 4
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 5

Allgas Cms AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Allgas Cms AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

19.11.2012

Org.nr:

5569108763

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47789 Övrig specialiserad butikshandel, 71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5