Om Allgas Cms AB

Allgas CMS AB är ett auktoriserat företag som utför det mesta inom Naturgas och Gasol, grundat 1967. I dagsläget utför vi service på över 400 restauranger och levererar gasol till över 130 restauranger i Göteborgsområdet.

Våra produkter

- Gasolgrillar

Gasolgrillar finns i många olika utförande. Små enkla grillar för att kunna ta med sig till större grillar för altanen. Hos oss hittar ni många olika storlekar för olika behov, vi har även de flesta tillbehör till gasolgrillen här. tex. väderskydd, galler och grillbestick.

Vi har även ett stort utbud till utekök.

- Gasspisar

I vår butik finner du ett stort utbud av spisar: 60, 90 eller varför inte 110 cm breda? Dom fabrikat vi säljer är IGF, Bertazzoni, Falcon, och Aga.

- Gasolbord

Hos oss hittar du gasoldrivna gasolbord. Aluminiumkonstruktion, justerbar brännare med gasvakt liggande i Topazfärgat glas skapar en mysig atmosfär. Finns både i rektangulär och kvadratisk modell.

- Kaminer/Terrassvärmare

Vi säljer och servar gasolkaminer för uterum, förtält, och restauranger och har även ett brett sortiment av terrassvärmare.

- Gasolskåp

Vi säljer och installerar gasolskåp för privatpersoner och offentlig miljö som t.ex. restaurang. Vi kan även brandklassa gasolskåp för större installationer där räddningstjänst kräver detta och även brandklassade skåp för inomhusbruk där man ej har möjlighet att placera skåpet utomhus

- Gasol

I vår butik på Ringögatan har vi försökt göra det så snabbt och enkelt för dig som hantverkare eller privatperson som möjligt. Kom till oss med din tomma flaska så byter vi den direkt mot en full och kontrollerad flaska från Primagaz. Skulle du även behöva hjälp så ställer vi upp med att lasta in den nya flaskan i bilen. Du kan även köpa och byta flaskor hos oss.

Vi kör även ut gasol till över 130 restauranger i Göteborgsområdet, vi försöker alltid komma redan samma dag eller nästa vardag som ni beställer.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 1
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 2
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 3
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 4
  • Allgas Cms AB Presentartiklar, Göteborg - 5

Allgas Cms AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAllgas Cms AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.11.2012
Org.nr:5569108763
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47789 Övrig specialiserad butikshandel, 71124 Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik

Exekutiva befattningar/Administration

Stefan Olof Mattias KarlssonOrdförande
Mats Arne AnderssonLedamot
Stefan Olof Mattias KarlssonLedamot
Christer Mikael LarsenSuppleant
Ernst Nils Ragnar PerssonRevisor