Om Allfix Bokenäs AB

Allfix Bokenäs AB är företagen som har den breda erfarenheten och möjligheterna till att genomdriva sjöentreprenader/undervattensarbeten på ett effektivt sätt. Vår specialitet är sjötransporter, dykeriarbeten, hamnar & bryggor.

Pålade bryggor

Pålade bryggor är ett bra alternativ för skyddade miljöer, till exempel i skärgård eller vikar. Denna typ av konstruktion fungerar också bra på platser med mjuk sjöbotten, där pålverket lättare kan slås ned.

Konstruktionen av pålade bryggor är relativt okomplicerad. Det krävs dock att det finns bra pålningsförutsättningar. D.v.s. tillräcklig sedimentdjup för den valda påltypen. En pålad brygga är ett bra och kostnadseffektivt val för dig som söker en mer klassisk bryggkonstruktion. Kontakta oss gärna för en offert redan idag eller boka in ett besök.

Båtbryggor

Allfix Bokenäs AB erbjuder ett antal konstruktioner av båtbryggor. Hos oss får du professionell hjälp med att bygga din fasta brygga eller flytbrygga till din båt eller strandtomt. Vi har lång erfarenhet av bryggor och ett nära samarbete med etablerade leverantörer av flytbryggor.

Vi låter alltid de tekniska förutsättningarna styra val av grundstomme. Det gör att vi kan erbjuda gedigna båtbryggor som håller även i tuffare väderlek. Och vi utformar alltid den estetiska delen av bryggkonstruktionen i samråd med dig.

Kontakta oss för konsultation redan idag. Vi kommer alltid ut och tittar på byggplatsen för att kunna göra vår bedömning.

Badbryggor

Allfix Bokenäs AB har byggt badbryggor av god kvalitet sedan 1979. Vi har bred kompetens inom sjö-entreprenad och klarar alla typer av miljöer. Det gör att vi kan erbjuda bryggor som är både säkra och estetiskt tilltalande.

Vi utformar våra badbryggor efter de praktiska omständigheter som finns, och i enlighet med platsens karaktär. Självklart kommer vi ut till dig och gör vår bedömning innan arbetet påbörjas, för att se vilken typ av brygga som passar bäst.

Vänd er till oss om ni har särskilda önskemål om utformning och estetik. Vi utgår alltid från gällande säkerhetsföreskrifter.

Sjöbodsgrund

Vi har utvecklat ett koncept för grundläggning av sjöbodar. Systemet bygger på stålpålning eller borrning i berg som ingjutes i sin helhet i korrosionsskyddande betong. Som sekundärkonstruktion används specialbehandlad limträbalk. Detta system bygger på en lika lång livslängd av stommen som på resterande sjöbod vilket gör att ett komplicerat byte av grundstomme kan undvikas.

I de allra flesta fall är ovanstående konstruktion även lämplig att använda vid grundrenovering av bef. sjöbodar då vi kan montera stommen utan rivning eller flyttning av sjöboden. Vi lyfter sjöboden och bygger stommen under om det är möjligt, i annat fall nivåanpassas stommen till befintlig höjd. I samband med renovering via vårt system kan vi oftast räta upp en sjöbod med grundsättningar.

Då vi enl. våra erfarenheter ej rekommenderar sammanbyggnad av bryggor med sjöbodsgrunder p.g.a. de oftast höga belastningar som kan uppstå i horisontalriktning på bryggor, är man helt fri att välja lämplig bryggkonstruktion utan hänsyn till sjöboden.

Sjöentreprenad för alla tillfällen

Allfix Bokenäs AB utför arbeten inom sjöentreprenader för privatpersoner och större uppdragsgivare. Bland våra tjänster för sjöentreprenader hittar du byggnation av kajer, dykeriarbeten, pålningsarbeten och pontonbryggor. Vi utför även besiktning och konsultation och kan utföra arbeten med fjärrstyrd undervattenskamera (ROV) samt med vår flygande UAS Multikopter.

Vi använder den senaste tekniken och har en väl utbyggd maskinpark till vårt förfogande. Det gör att vi kan erbjuda bästa möjliga service till dig som kund. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

Sedan 1979 har vi utfört kajbyggen, pålningsarbeten och sjöbesiktningar. Vi tror att vår kunskap, flexibilitet och positiva anda säkerställer ett gott resultat som du kommer vara mycket nöjd med. Vi kommer ut till dig för en platsbedömning och lämnar efter det en offert.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 1
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 2
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 3
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 4
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 5
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 6
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 7
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 8
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 9
  • Allfix Bokenäs AB Bryggor, bryggtillbehör, Uddevalla - 10

Allfix Bokenäs AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAllfix Bokenäs AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.11.2012
Org.nr:5569122541
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch42910 Vattenbyggnad, 43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Åke Mikael LindvallOrdförande
Åke Mikael LindvallLedamot
Juha Antero LindhLedamot
Anna Cecilia LindhSuppleant
Patrik Johan Robert CarlénRevisor