Om Alfta Industricenter AB

Här finns möjligheten att utveckla ditt företag och växa tillsammans i ett av Sveriges främsta industricenter. Vi erbjuder stor valfrihet och individuella lösningar för företag som önskar etablera sig eller söka nya lokaler i kommunen. Här finns lokaler för både stora och små företag. Vi erbjuder kontors- och konferenslokaler i ljusa fina miljöer med den senaste tekniken. Här finns träningsmöjligheter och restaurang med lunchservering och catering.

Hyresgäster

Alfta Industricenter är ett företagscenter med ett 30-tal företag i en rad olika branscher, främst inom industritillverkning av högteknologiska produkter. Det finns ett starkt nätverk mellan företagen på området. Här finns möjligheten att utveckla ditt företag och växa tillsammans i ett av Sveriges främsta industricenter.

Lokaler & kontor

På Alfta industricenter finns ett 30-tal företag i en rad olika branscher, främst inom industritillverkning av högteknologiska produkter. Vi erbjuder stor valfrihet och individuella lösningar för företag som önskar etablera sig eller söka nya lokaler i kommunen.

Här finns lokaler för både stora och små företag, med yta på ca 35 000 kvm. Alltifrån metallbearbetning, ytbehandling, tekniska konstruktioner och systemlösningar, till kontors- och sammanträdeslokaler i ljusa fina miljöer med den senaste tekniken. Det finns ett starkt nätverk mellan företagen på området. Här finns möjligheten att utveckla sina företag och växa tillsammans i ett av Sveriges främsta industricenter.

Nätverk & projekt

Det finns ett starkt nätverk mellan företagen på området. Här finns möjligheten att utveckla ditt företag och växa tillsammans i ett av Sveriges främsta industricenter. Det finns en utvecklingsgrupp med representanter från de största företagen. De diskuterar och fattar strategiska beslut för att utveckla området och företagens egna verksamheter.

Friskvård & hälsa

Friskvård och hälsa har blivit ett allt viktigare inslag i vår vardag. Det har blivit en förutsättning för att vi ska må bra och orka mer i dagens stressiga tempo.

På området finns Alfta Träningscenter, ett gym samt träningslokaler som är tillgängliga för alla som jobbar på Alfta Industricenter. Vi har också tillgång till gruppledda träningspass med utbildade instruktörer. För mera info om Alfta Träningscenter, kontakta Lejf Wiklund på Kitchen! Det finns också ett nyrustat motionsspår i anslutning till området.

Mer om oss

Alfta Industricenter är ett företagscenter med ett 30-tal företag i en rad olika branscher, främst inom industri-tillverkning av högteknologiska produkter. Vi erbjuder stor valfrihet och individuella lösningar för företag som önskar etablera sig eller söka nya lokaler i kommunen. Här finns lokaler för både stora och små företag, med yta på ca 35 000 kvm. Alltifrån metallbearbetning, ytbehandling, tekniska konstruktioner och systemlösningar, till kontors- och sammanträdeslokaler i ljusa fina miljöer med den senaste tekniken.

Det finns ett starkt nätverk mellan företagen på området. Här finns möjligheten att utveckla ditt företag och växa tillsammans i ett av Sveriges främsta industricenter. Några av serviceföretagen på området arbetar bland annat med lokalvård, lastning/lossning, restaurang, gym och gruppträning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Alfta Industricenter AB Fastighetsbolag, Bollnäs - 1
  • Alfta Industricenter AB Fastighetsbolag, Bollnäs - 2
  • Alfta Industricenter AB Fastighetsbolag, Bollnäs - 3
  • Alfta Industricenter AB Fastighetsbolag, Bollnäs - 4

Alfta Industricenter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAlfta Industricenter Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.09.1994
Org.nr:5564936531
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital2000000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68202 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Olof MårtenssonOrdförande
Yoomi Elisabeth RenströmLedamot
Björn Olof MårtenssonLedamot
Andreas KissnerLedamot
Karl Mikael JonssonSuppleant
Jimmi Erik Otto BoggSuppleant
Ingrid Katarina HärnerExtern verkställande direktör
Hans Per David HansenHuvudansvarig revisor
Nils Erik FalkLekmannarevisor
Jan Åke BerglinLekmannarevisor
Olof Tommy HenrikssonLekmannarevisorssuppleant

Visar 4 av 11