Om Aleris Specialistvård Axesshuset

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Aleris Specialistvård Axesshuset, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAleris Sjukvård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.05.1959
Org.nr:5560688425
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86221 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, på sjukhus, 86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 86102 Specialiserad sluten somatisk hälso- och sjukvård på sjukhus, 86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård, 70100 Verksamheter som utövas av huvudkontor

Exekutiva befattningar/Administration

Jens Kristoffer ErikssonOrdförande
Jens Kristoffer ErikssonVerkställande direktör
Jens Kristoffer ErikssonLedamot
Eva Maria GranljungLedamot
Charlotta Maria MorénSuppleant
Mikael SjölanderHuvudansvarig revisor

Omdömen om Aleris Specialistvård Axesshuset

Lina Nordström

mer än ett år sedan

Det värsta jag varit med om. Specialistläkare som är okunniga och ovilliga att lösa problem (min öroninflammation), spydiga, förminskar allt man säger för att sedan be en att söka sig någon annanstans. Fruktansvärt illa, och kommer aldrig besöka er igen.

Johanna Therése Franzén

mer än ett år sedan

Min första upplevelse med en kvinnlig läkare våren 2012 var riktigt bra men i början på den här sommaren så blev upplevelsen riktigt dålig hos en manlig läkare, han var riktigt oförskämd & jag kände mig väldigt påhoppad! Det var obehagligt!
Jag säger inte att jag är någon läkare men eftersom jag har varit på den här typen av undersökning tidigare så vet jag hur det går till, jag var på Östra Sjukhuset & där gjorde läkaren bl a ingen grundlig undersökning & jag försökte förklara detta för läkaren på Aleris men mötte enbart motstånd! Utan att läsa ordentligt i min journal så säger han åt mig att jag har inte det jag trodde & innan han ens undersöker mig!
I samband med att jag var på Aleris så hade jag precis avslutat en cortison kur så visst jag var bra i det skedet men hur bra är det att hålla på med cortison & varför ska det vara så svårt att vara långsiktig?! En läkare borde tänka & lyssna på sin patient & framför allt inte säga åt sina patienter vad dem har & inte har innan man säkert kan konstatera!
I början på augusti så fick jag tillbaka problemen med min näsa men gick då till en annan mottagning & nu är jag återigen satt på cortison & t&m antibiotika, ditt har jag tid tillbaka & hoppas på att jag kan få bukt på mina problem där.

Anna Rensfelt

mer än ett år sedan

Mitt besök var felfritt och barnmorskan var väldigt trevlig. Bästa mötet hos en gyn hittills!