Om AL Städservice AB

AL Städservice är en städfirma i Stockholm som utför högkvalitativa städtjänster för företag och privatpersoner. Våra kunder uppskattar vår service från start till mål. Vi får ofta höra positiva omdömen gällande bemötande, punktlighet, prissättning och framför allt omsorgsfullt utförande av städning. Vi är tacksamma för dessa höga betyg och nya kunder är välkomna!

Vi levererar

Välkommen till AL Städservice (Städfirma Haninge), din pålitliga partner för högkvalitativa städtjänster. Vår mission är att göra skillnad genom att erbjuda enastående städning för både företag och privatpersoner.

Med ett dedikerat team av professionella städexperter strävar vi efter att överträffa förväntningarna och skapa en renare och fräschare miljö för våra kunder.

Vi förstår att varje kund har unika behov, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att möta dessa individuella krav.

För företag ser vi till att arbetsplatser blir en hälsosam och trivsam plats, vilket i sin tur ökar produktiviteten och välbefinnandet för personalen. För privatpersoner erbjuder vi avlastning i vardagen genom noggrann och pålitlig städning.

Med stolthet och engagemang tar vi hand om alla städutmaningar och levererar en skinande renhet varje gång.

Lita på oss för att skapa en renare och mer hälsosam omgivning – vi tar hand om städningen, så att du kan fokusera på det som är viktigt i livet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • AL Städservice AB Städfirma, Haninge - 1

AL Städservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAL Städservice Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.09.2020
Org.nr:5592740228
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital25000
Omsättn.intervall50 - 99
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård, 49420 Flyttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Umrashidat DzhalilovaLedamot
Djambulat MiserbievSuppleant