Se på karta
Ristorpsvägen 313237 Saltsjö-boo

Allt inom undertak och akustik. Välkommen att kontakta oss!

Kalmarleden 5074637 Bålsta

Gyprocs strategi är att erbjuda innovativa, ekonomiska och hållbara lösningar som bidrar till en god inomhusmiljö för människor i de byggnader där de bor och arbetar. Vi stöttar våra kunder med gedigen teknisk kompetens och lösningar under hela byggprocessen - från start till mål. Gyproc är ett affärsområde inom Saint-Gobain Sweden AB.

Hästvägen 2B21235 Malmö

Vi fixar det mesta till de flesta! Med 20 års erfarenhet monterar vi de flesta produkter som finns på marknaden, Ecophon, Roxull, Danogips m.m. Vi monterar på skolor, industrier, företag, sjukhus och hos privatpersoner. Alla är välkomna. Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert!

Datavägen 243632 Askim

Backa Byggmontage AB är ett byggföretag specialiserat på akustik och bullerdämpning i Göteborg och Västra Sverige. Vi hjälper företag och fastighetsägare med akustiklösningar i offentliga och privata miljöer såsom kontor, skolor, restauranger m.m.

Hässlebergsvägen 3569434 Hallsberg

PO:s Akustikmontage är ett familjeföretag som startades 1996. Vi monterar undertak/akustiktak i alla lokaler runtom i Örebro.

Fakturavägen 217562 Järfälla

Smarta undertak med bra akustik för kontor, offentliga miljöer och industrier. Tillsammans med FLEX Interior Systems erbjuder vi smarta helhetslösningar för både väggar och tak.

Hantverksvägen 2544361 Stenkullen

Vi är företaget som specialiserat oss på praktisk bullerbekämpning och ljudisolering med tillämpning inom många olika områden. Vi tillverkar, säljer och monterar olika typer av ljudabsorbenter och ljuddämpande material. Vi projekterar och skräddarsyr ljuddämpande åtgärder efter behov och önskemål.

Fraktgatan 925464 Helsingborg

Vi erbjuder en totallösning. Som specialister på undertak och akustikmontage kan vi utforma en lösning åt flertalet varierande kunder. Vi arbetar mot flera olika sorters organisationer, till exempel företag, skolor & daghem, butiker & varuhus, industrier, restuaranger & storkök, byggentreprenörer, kommuner och fastighetsägare. Vi är baserade i Helsingborg, men har stora delar av Skåne som arbetsområde.

Poppelvägen 283254 Frösön

Akustik & Miljö AB är ett väl etablerat företag inom undertaksbranschen. Vi levererar och monterar de flesta typer av undertak och systemväggar.

Hagtornsliden 3150761 Borås

Vi erbjuder allt inom akustiktak & akustikväggar.

Kyrkängsgatan 650338 Borås

Leverantör av unika designade skarvlösa akustiktak med klass A ljudabsorption.

Sveavägen 15111346 Stockholm

Konsulttjänster inom akustik. Projektering, mätningar, utredningar m.m. Vi är certifierade mot ISO 9001 och ISO 14001.

Södra gubberogatan 441663 Göteborg

Brekke & Strand Akustik är ett fristående och renodlat specialistföretag med akustik, buller och vibrationer som kompetensområden. Tack vare vårt ständiga fokus på yrkesmässig kompetens, oberoende, kostnadseffektivitet och god kundhantering får vi vara med och bidra till Nordens största och mest prestigefyllda akustiska uppdrag. Vi tillhandahåller kompletta, högkvalitativa akustiska råd till byggindustrin, olje- och gasindustrin, transportsektorn och industrisegmentet.

Nyköping

Vi lackerar allt från personbilar till flygplan och har många fasta företagskunder men utför även mycket jobb åt privatpersoner.