Om Aktivitet Och Paintball

Spela Paintball med polarna i helgen! Eller varför inte spöa chefen i Sumobrottning? Hos oss kan du ha en 5-kamp med företaget eller som privatperson med aktiviteter såsom: Sumobrottning, Yxkastning, Bågskytte, Luftpistol, Slangbella, Dragkamp, Blåsrör och Luftgevär. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Paintball

En utav Uppsalas effektivt roligaste Paintball banor med lätt tillgänglighet från din stad! Testa även vår nya bana Mörkerspel!

På banan i Fullerö endast 5 minuter från Uppsala kan ni få både paintball och mångkamper efter tycke och smak. Evenemanget är utmärkt för kickoff, firmafest, svensexa, möhippa, skolavslutning mm. Det finns tillgång till enkel lokal för klädombyte, toalett, grillplats samt bord och bänkar under tak för ca 40-50 personer intill banan (kan utökas med ca 60 platser).

Vi har tre separata spelplaner, där var och en lämpar sig för grupper med upp till ca 14 deltagare. Vi kan även slå ihop ett par spelplaner till en stor bana, med möjlighet att spela med upp till ca 40 personer samtidigt. Vid ännu större grupper kör vi vanligtvis turneringsspel, på en eller flera spelplaner samtidigt.

Hjärtligt välkomna att spela paintball på en av Uppsalas centralaste banor.

5-kamp/Mångkamp

Tävla i en mångkamp eller 5-kamp i Uppsala. På banan i Fullerö har vi möjlighet att förutom paintball även erbjuda 5-kamp eller mångkamp. En mångkamp eller 5-kamp passar vanligtvis utmärkt då gruppen vill ha en lite lugnare aktivitet.

Tänk dock på att inte välja in grenar som boxning och stockfäktning om ni vill ha lite lugnare grenar, eller om ni verkligen vill kunna tävla med poängräkning.

Vår senaste paketlösning är GLADIATORFIGHT. Denna mångkamp tror vi kommer att vara det givna alternativet för många av våra svensexor och möhippor, där man ej önskar att spela paintball. Att inledningsvis få ”puckla på” offret iklädd en sumodräkt, för att sedan ”banka på” ytterligare under såväl boxning som stockfäktning tror vi kommer att locka till många skratt!

Gruppen får därefter visa sina förmågor i bågskytte och yxkastning, vilka är två av våra mest uppskattade precisionsgrenar.

Företagsevent, firmafest eller kickoff

Önskar ni en prisvärd konferenslokal i samband med ert företagsevent? Vill ni avsluta dagen med relax och bastu, eller känner ni för en helkväll på krogen? Vi kan självklart hjälpa till med och planering och bokning av detta.

Tänk bara på att ni själva inledningsvis måste ha en rimlig budget, samt ett direktiv på vad ni önskar, för att vi skall kunna lämna ett förslag.

Vi har även utkörning med vår mobila verksamhet över hela Sverige.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 1
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 2
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 3
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 4
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 5
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 6
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 7
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 8
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 9
  • Aktivitet Och Paintball Paintball, Uppsala - 10

Aktivitet Och Paintball, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration