Se på karta

aktiebolagsbildning 

gav 50 företag inom detta område

Avesta Revisionsbyrå

Kungsgatan 1677430 Avesta
logo

Specialister inom bokföring och momsredovisning. Vi hjälper dig gärna!

Skövde Ekonomikonsult AB

Vasagatan 3154131 Skövde
logo

Vi är en mycket välrenommerad redovisningsbyrå som assisterar företag, organisationer och privatpersoner med många olika typer av tjänster. Redovisning och skatter är vår specialitet!

Argon Redovisningsbyrå

Stängt

(5)

Ringvägen 10011860 Stockholm
logo

Redovisningsbyrån för er som driver företag med upp till 50 anställda. Vårt motto är rätt kvalité i rätt tid. Vi arbetar med alla företagsformer såsom enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag, aktiebolag och ekonomiska föreningar.

Södermalms Redovisningsbyrå, AB

Stängt

Götgatan 9611862 Stockholm
logo

Välkommen in, till Södermalms bästa redovisningsbyrå. Oavsett om ni är den lilla advokatbyrån, anrika arkitektkontoret, IT-bolaget från framtiden, händige hantverkaren eller stora vårdbolaget, så kan vi hjälpa Er med allt inom redovisning och administration.

Ekonomernas Hus AB

Stängt

Tullhusgatan 1A65209 Karlstad
logo

Vi erbjuder ditt företag en komplett ekonomilösning. Vi utför: redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, momsdeklarationer, bolagsbildningar, controllertjänster, budgetering, löneadministration och hjälp för dig som skall starta eget.

Ekonomilotsen Peter Karlsson AB

Stängt

Abel Beckers Gata 360218 Norrköping
logo

Ekonomilotsen är en byrå för det lilla företaget oavsett företagsform. Vi erbjuder dig som kund en service för just dina behov där vi skräddarsyr vår insats så att den passar ditt företag.

Redo

Stängt

Kanalgatan 7E55322 Jönköping
logo

Vi är stans nyaste revisions- och redovisningsbyrå. Vi har under många år arbetat med allt från mindre bolag till stora koncerner. Vi har insett att det absolut roligaste och mest givande är att arbeta med mindre och medelstora ägarledda bolag. Vi vill vara ett aktivt stöd för ägare och ekonomipersonal i arbetet med att utveckla sin verksamhet. Med någon av oss som revisor så får ni en engagerad person som vill vara tillgänglig för er under hela året.

Elton Revision AB

Stora Brogatan 576130 Norrtälje
logo

Vår expertis kring revision, redovisningsprinciper och skatter hjälper dig i att ta rätt beslut i ekonomiska frågor och vår erfarenhet från olika branscher kan ge dig värdefull input även i affärskritiska frågor. Välkomna!

LESAB

Stängt

Hantverksgatan 1828231 Tyringe
logo

Vi tar hand om din och ditt företags administration

Lundewalls Revision & Redovisning

Skytteholmsvägen 7D17144 Solna
logo

Du kanske vill göra en del av jobbet själv och få hjälp med årsbokslut och deklaration? Vi erbjuder service från enstaka deklarationsuppdrag till helhetslösningar där vi är din ekonomiavdelning och sköter all din ekonomihantering, från fakturering till betalningar.

Granberg Redovisningsbyrå AB

Gasverksgatan 921129 Malmö
logo

Vi på Granbergs Redovisning har specialiserat oss på att ta hand om små och medelstora företags ekonomi. Vi har stor kunskap och ställer upp när du behöver oss.

Företagsredovisning i Ystad AB

Stängt

Industrigatan 2127139 Ystad
logo

Vår verksamhet består av revision, skatter, bokföring, bokslut och ekonomiska konsultationer m.m.

AH Revision AB

Östergatan 16M26531 Åstorp
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Solhems Möbeltapetsering AB

Stängt

Varnhemsgatan 16C54131 Skövde
logo

Vi utför omklädsel & stoppningsarbete av möbler, sömnad av dynor och kuddar och försäljning av möbeltyger och övrigt tapetserarmaterial

Transportrevisioner i Örebro AB

Mastgatan 2B69271 Kumla
logo

Auktoriserad redovisningsbyrå som arbetar med skatterådgivning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar och kan åkeri- och entreprenadbranschen och dess ekonomiska egenheter. Vi sköter även bolagsbildningar, generationsskiften samt trafiktillståndsutredningar. Medlemmar i SRF.

Noréus Redovisningsbyrå HB

Torngatan 182731 Ljusdal
logo

Vi erbjuder bokförings- och ekonomitjänster för ditt företag! Välkommen att kontakta oss! Auktoriserad Redovisningskonsult SRF.

Jonzon AB, Revisor Peter

Stängt

Dammfrivägen 45A21763 Malmö
logo

Sedan många år tillbaks har vi servat små och medelstora företag runt om i Skåne med ekonomisk rådgivning, revision, bokslut, redovisning och annan finansiell kunskap.Vill du ta del av vår långa erfarenhet är du välkommen att kontakta oss. Vi bjuder på första mötet. Det ger oss båda en möjlighet att lära känna varandra och bedöma på vilket sätt vi kan skapa en bra affärsrelation.

ERA Revisorer AB

Kardanvägen 2C43232 Varberg
logo

Erbjuder kvalificerad revision, redovisning och rådgivning samt ett personligt bemötande av engagerade och kompetenta medarbetare.

L & B Ekonomistyrning KB

Blombacken 1942668 Västra Frölunda
logo

Cityrevisorerna i Norrköping AB

Linnégatan 2860223 Norrköping

Varbergs Revisionsbyrå AB

Monarkvägen 343240 Varberg

LR Revision Närrev AB

Björkvägen 21A54136 Skövde

Djörkes Revisionsbyrå AB

Stängt

Vitkålsgatan 93D75449 Uppsala

Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås AB

Västra ringvägen 1872211 Västerås

Ekonomiavdelningen Johan Larsson AB

(1)

Väverigatan 229154 Kristianstad