Om Air Liquide Gas AB

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser för industri, laboratorier, livsmedel och sjukvård. I Norden arbetar vi i en organisation där Sverige, Danmark, Finland och Norge ingår, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda dig en mycket hög servicenivå - även över nationsgränserna.

Vi har gaslösningen för din bransch.

Stål- och metallbearbetning

Air Liquides gaslösningar till stål- och metallbearbetningsindustrin

Sedan mer än 100 år tillbaka utvecklar och tillverkar Air Liquide gaser, utrustning och tjänster för svetsning, skärning, ytbehandling och värmebehandling mm till stål- och metallbearbetningsindustrin. Vi erbjuder gaser – argon, oxygen, nitrogen, koldioxid, helium och hydrogen – på gasflaskor eller i flytande form på tankar (bulk), beroende på ditt behov. Våra varumärken ARCAL™, LASAL™ och ALNAT™ har utvecklats av våra experter över hela världen för att motsvara de behov och krav som finns inom stål- och metallbearbetningsindustrin.

Fordonstillverkning

Air Liquide erbjuder en rad olika lösningar, som omfattar gas, utrustning och tjänster, för bl a svetsning, skärning, värmebehandling, kalibrering och analyser, till fordonsindustrin. Våra experter hjälper dig när du behöver optimera din process och vill säkerställa att din verksamhet och personal är säker när det gäller användning och hantering av gaser.

Svetsning för hobby och underhåll

ALbee™ är en modern gasflaska som förenklar svetsarbetet

Air Liquide erbjuder ALbee™ som är en modern köpflaska som gjort succé bland både professionella svetsare och hobbysvetsare, hantverkare och lantbrukare, som vill ha en smidig gasflaska med stor kapacitet. Gasflaskan är både lätt att använda och transportera. ALbee gör ditt arbete säkrare och mer flexibelt och hjälper dig att spara både tid och pengar.

Livsmedel

Air Liquide erbjuder säkra och effektiva gaslösningar till livsmedelsindustrin. Vi levererar gaser, utrustning och tjänster för hela kedjan av livsmedelsproduktion, från jordbruk till slutkonsument. Våra lösningar omfattar både livsmedelsprocesser och distribution av livsmedel, t ex frysning, kylning, kolsyrning av drycker, modifierad atmosfärsförpackning (MAP) samt inertering.

Air Liquides gaslösningar för livsmedelsindustrin uppfyller alla gällande hälso- och säkerhetsstandarder, som t ex HACCP, och har full spårbarhet.

Forskning och Analys

Air Liquide erbjuder gaser och tjänster för många forsknings- och analysapplikationer som t ex gaskromatografi och renrumstester. Vi levererar gaslösningar, t ex kalibreringsgaser och bärgaser, till forskningsinstitut, universitet och uppdragslaboratorier. Våra lösningar omfattar certifierade kalibreringsstandarder, bärgaser för testning och våra ALPHAGAZ™ gaser som uppfyller typiska krav för bl a LCMS (Liquid Chromatography Mass Spectrometry) och GCMS (Gas Chromatography Mass Spectrometry). Med hjälp av våra gaser och tjänster kan du säkerställa att dina analyser utförs med största möjliga precision.

Läkemedel och Bioteknik

Air Liquide erbjuder säkra och tillförlitliga gaslösningar, PhargalisTM, till farmaceutisk och bioteknisk industri. Vår expertis omfattar applikationer som t ex temperaturkontroll och inertering och vi erbjuder dig även tjänsten StelioTM, ett tillförlitligt och effektivt verktyg för spårbarhet inom din egen verksamhet.

Patientsäkerhet är avgörande för farmaceutisk och bioteknisk industri. Verksamheten är ofta komplex och tillverkning av bl a läkemedel styrs av rigorösa regelverk. Därför krävs spårbarhet och noggrann kvalitets- och processkontroll för de gaser som används i produktionen. I ett nära samarbete med dig installerar vi kostnadseffektiva och skräddarsydda gaslösningar. Vi säkerställer att både gasleveranser och gashantering sker på säkrast möjliga sätt i din verksamhet. Våra gaser produceras och levereras enligt The Joint IPEC-PQG Good Manufacturing Practices Guide for Pharmaceutical Excipients 2006 och specifikationerna i den Europeiska Farmakopéen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Air Liquide Gas AB Gasanläggning, gastillbehör, Malmö - 1
  • Air Liquide Gas AB Gasanläggning, gastillbehör, Malmö - 2
  • Air Liquide Gas AB Gasanläggning, gastillbehör, Malmö - 3
  • Air Liquide Gas AB Gasanläggning, gastillbehör, Malmö - 4
  • Air Liquide Gas AB Gasanläggning, gastillbehör, Malmö - 5

Air Liquide Gas AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAir Liquide Gas Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.12.1920
Org.nr:5560193764
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital56200000
Omsättn.intervall500000 - 999999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch20110 Industrigasframställning, 43229 Övriga VVS-arbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Frederic Armel Patrick DespreauxOrdförande
Monica Therese LindbergLedamot
Jean-Bapiste Marie Dominique Herve RipartLedamot
Floris Jeroen MackorLedamot
Virginie Florence Carre ep.ReynaudLedamot
Frederic Armel Patrick DespreauxLedamot
Claire Szulman ep.TurgisLedamot
Reida Abdel-Krim BenbelkacemLedamot
Monica Therese LindbergSuppleant
Christian Kjaersgaard TomsenExtern verkställande direktör
Halvar Folke Mattias LötbornHuvudansvarig revisor
Lars Johan Peter GunnarssonHuvudansvarig revisor
Emma Kristina MauritzonRevisorssuppleant

Visar 4 av 13