Om Ahrnélls Krukor - Trädgårdsprodukter & Design

Välkommen till Ahrnélls Krukor-Trädgårdsprodukter & Design.Handgjorda krukor från Anduze i Frankrike. En tradition sedan 1600 talet. Nu finns dessa exklusiva krukor i Sverige. Krukorna tillverkas i lera, och glaseras sedan i en mängd olika färger och former.Krukorna passar såväl inne som ute i din trädgård eller uterum/orangerie. De finns i storlek från 24 cm hög och 1,5kg till 70 cm hög och 50kg. Större kan erbjudas som beställningsvara.

Historien kring Anduze krukorna och Madeleines keramik

Staden Anduze i södra Frankrike har byggt upp sitt rykte i världsklass som keramikens huvudstad sedan 1600-talet med tillverkning av Anduze krukorna. Inspirerad av Italienska krukor i Medicistil är en Anduze kruka prydd med kransar av frukt och blommor och tillverkade i en såväl imponerad storlek som i en harmonisk stil. Madeleines keramik har återknutit kontakten med det förflutna samtidigt som den kommer med nyheter inom krukmakeriets hantverkartradition.

Know-how och respekt för dess äkthet har gjort det möjligt att gå i bräschen för tillverkning av Anduze krukan vars ursprungliga identitet bevaras. Krukmakeriet tillverkar på traditionellt vis stora krukor som ni kan ha som inredning såväl som till din trädgård, växthus eller uteplatser. Storlekar från 24 cm till 70 cm höga. Vikten från 1,5 kg till 50 kg.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ahrnélls Krukor - Trädgårdsprodukter & Design Trädgårdsbutik, Nykvarn - 1
  • Ahrnélls Krukor - Trädgårdsprodukter & Design Trädgårdsbutik, Nykvarn - 2
  • Ahrnélls Krukor - Trädgårdsprodukter & Design Trädgårdsbutik, Nykvarn - 3

Ahrnélls Krukor - Trädgårdsprodukter & Design, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070717815607-071 781 56070-717 81 560707-17 81 56070-7178156