Se på karta

agentur stockholm 

gav 1618 företag inom detta område

Ingersoll Rand AB

Lindberghs gata 919561 Arlandastad
logo

Ingersoll Rand prides itself on developing products for the toughest jobs operators and technicians face every day.

Processor AB

Gryningsvägen 17A16351 Spånga
logo

Processor AB är ett ingenjörs- och agenturföretag som levererar utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering.

K O Rydqvist AB

Klubbvägen 518257 Danderyd
logo

K.O. Rydqvist verkar huvudsakligen gentemot stål- och aluminiumindustrin i de nordiska länderna. Vi har vittgående kunskaper om den tunga processindustrins förutsättningar och vår affärsidé är att erbjuda inköpare och beslutsfattare bästa tänkbara leverantörsalternativ så att deras företag kan möta, inte bara dagens, utan även morgondagens krav.

Wella Sweden AB

Rättarvägen 316968 Solna
logo

Bert Van Hoecke Interiors

Karlavägen 7211459 Stockholm
logo

"The Eye has to travel" menade Diana Vreeland, chefredaktör för den amerikanska utgåvan av Vogue. I en inredning av Bert Van Hoecke bjuds ögat in till att göra precis det - och att bli frestad och stimulerad.

LEMO Nordic AB

Gunnebogatan 3016353 Spånga
logo

-The Original Push-Pull Connector-LEMO är erkänd som ledande i design och tillverkning av kundanpassade precisionsförbindningslösningar. LEMO’s högkvalitativa push-pull kontakter finns inom en bred palett av utmanande applikationer och miljöer bl.a inom medicinska, industri kontroll, mät & test , audio & video samt telekommunikation.

HawaAgenturer AB

Alsätravägen 12812730 Skärholmen
logo

Tre S Infästningsteknik AB

Tjädervägen 1713142 Nacka
logo

Tre S Infästningsteknik är ett väletablerat företag som genom nöjda kunder sedan 2005 har ett mycket gott renommé inom branschen.

LPG Technovital

Gyllenstiernsgatan 1611526 Stockholm
logo

Technovital AB är ensamt representant för franska LPG Endermologie i Sverige och tillhandahållerapparatur, utbildning, teknisk support och hudvårdsprodukter från LPG.

Betong & Epoximetoder i Sverige AB

Järfällavägen 10617741 Järfälla
logo

Över 20 års erfarenhet inom tätning och renovering av betongkonstruktioner som balkonger, bassänger m.m. Betong & Epoximetoder AB startades 1988 och drivs av Mats Pettersson. Företaget utför huvudsakligen arbeten inom tätning, injektering, reparation och renovering av betongkonstruktioner.

DEWE AGENTURER HB

Herrängsvägen 26A12554 Älvsjö
logo

Välkommen till DEWE AGENTURERDEWE AGENTURER är ett företag inriktat på import och försäljning av industriprodukter främst inom elektromekanik och isolationsmaterial.

NH Nails

Spångavägen 35A16875 Bromma
logo

NH NailsVi förser salonger, terapeuter och privat personer med produkter och kunskap inom nagelvård. Vår gedigna kompetens omfattar allt från produktförståelse / kunskap till kvalitets- och verksamhetsutveckling samt teknik & applikationskompetens.Etablerade sedan 1995.

Vink AB

Tallbacksgatan 919572 Rosersberg
logo

Vink Essåplast Group AB representerar ett av Sveriges största program för plasthalvfabrikat. Vi har plast i många olika former, så som plastskivor, plaströr, plaststänger och plastfolier. Vi marknadsför även aluminiumkomposit, träfiberkomposit, kompaktlaminat samt material för digital printing. Vi arbetar inom affärsområdena: Skylt & Reklam, Industri, Bygg.

Kapefero AB

Meteorvägen 6418333 Täby
logo

Familjeföretaget Kapeféro AB är etablerat sedan 1981 under namnet Karin & Petros Päls med egen design och tillverkning av pälsar. Vi har över 1600 nöjda kunder som fått sitt drömplagg i päls eller pälsfodrad kappa tillverkat av oss. Vi producerar lätta plagg med perfekt passform av de högsta kvaliteterna.Du är välkommen att se och prova plaggen i vår provkollektion och beställa pälsfodrad kappa eller päls helt efter dina egna önskemål om material och modell.

Montgomery Möbelhantverk

Thespisvägen 3116775 Bromma
logo

TTI Electronics Nordic AB

Kanalvägen 1819461 Upplands Väsby
logo

TTI is the world's leading specialist distributor of passive, connector, electromechanical and discrete components.

Annell Ljus + Form AB

Gustavslundsvägen 13116751 Bromma
logo

Annell står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Dagens ägare tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svenska belysning i över 80 år.Under begreppet Stad och Trafik medverkar vi i utvecklingen av urbana utomhusmiljöer.

Lrf Samköp AB

Franzéngatan 611251 Stockholm
logo

Vi arbetar för ett hållbart samhälle, bra mat och meningsfulla arbeten skapat av starka företag som brukar och förädlar den svenska jorden och skogen. Med våra färdigförhandlade avtal kan även mindre företag få priser och villkor som annars bara de stora kan förhandla sig till. Det ska vara enkelt, kostnadsfritt och tryggt att använda våra avtal.

Wilkris & Co AB

Kungsholmsgatan 1011227 Stockholm
logo

Wilkris & Co AB, a leading supplier of medical and acupuncture products in the Nordic countries.

Gipro Stockholm AB

Långholmsgatan 9B11733 Stockholm
logo

Agenturverksamhet för material och komponenter till industrin.

Hair & Brains AB

Stockholm 11157 Stockholm
logo

Hair & Brains vill skapa en förändring och ett digitalt inkluderande för personer i eller nära hemlöshet. Vi arbetar med de två första hållbarhetsmålen nämligen: Ingen Fattigdom samt Ingen Hunger. Genom att effektivisera givandeprocessen vill vi hjälpa fler och på den plats där de befinner sig.

Sennberg AB

John Ericssonsgatan 1011222 Stockholm

Mimesis AB

Nybrogatan 3411439 Stockholm

Adobe Systems Nordic AB

(1.45)

Knarrarnäsgatan 716440 Kista

Xilinx AB

Knarrarnäsgatan 1516440 Kista