Advokatfirman Lennart Johansson AB logo

Advokatfirman Lennart Johansson AB

Om företaget

Advokatbyrån har två verksamma jurister och en sekreterare. Verksamheten består av allmän praktik, men de båda juristerna har var och en sina intresseområden, vilka närmare redovisas under respektive jurists sida. Båda...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0346-591...
Adress

Skolgatan 11

31131 Falkenberg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Advokatbyrån har två verksamma jurister och en sekreterare. Verksamheten består av allmän praktik, men de båda juristerna har var och en sina intresseområden, vilka närmare redovisas under respektive jurists sida. Båda juristerna är godkända att anlitas såväl vad avser allmän rättshjälp som försäkringsbolagens rättsskydd och medverkar vid förmedling av dessa.

Verksamheten

Advokatfirman Lennart Johansson AB i Falkenberg grundades 1987 av advokaten Lennart Johansson, som efter nära ett decennium som bankjurist på Falkenbergs sparbank skaffat sig en klientkrets bland såväl privatpersoner som kommunens småföretagare. Några av de klienter som anlitade Lennart Johansson som bankjurist har följt honom genom åren och är idag klienter på advokatbyrån. Sedan starten av advokatverksamheten har även brottmål varit en väsentlig del av verksamheten.

Advokatbyrån betjänar förutom privatpersoner även små och medelstora företag.

Privatpersoner lämnas rådgivning och biträde i de flesta ämnesområden. Biträde avser ofta familjerättsliga spörsmål, men kan även avse tvister rörande t.ex. fastighetsrättsliga frågor. Biträde i familjerättsliga spörsmål kan t.ex avse mål vid allmän domstol rörande äktenskapsskillnad samt frågor rörande vårdnad, boende och umgänge med barn. Vidare biträde vid förvaltningsdomstol i samband med mål ang LVU och LVM m.m.

Företagen bistår vi med kontraktsskrivning i samband med överlåtelser, upprättande av kompanjonavtal, aktieägaravtal, distributionsavtal etc. Nära samarbete med på orten etablerade revisionsbyråer tillförsäkrar att även skattefrågorna blir beaktade.

Även företagen biträds vid tvister av skilda slag. Advokatbyrån har även medverkat i skiljemannaförfarande.

Advokatfirman Lennart Johansson ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Advokatfirman Lennart Johansson AB

Omsättning

3 761 tkr

Vinstmarginal

22.60 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Advokatfirman Lennart Johansson AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Advokatfirman Lennart Johansson Aktiebolag

Org.nr:

5563063477

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

69101 Advokatbyråer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

28.10.1987

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

034659120

03-465 91 20

034-65 91 20

0346-591 20