Om Advokatfirman Fylgia KB

ADVOKATBYRÅN PÅ DIN SIDA Fylgia är en advokatbyrå som är stor nog att ge sina klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi är också stolta över att behålla den personliga kontakten och engagemanget för dig och din bransch.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Advokatfirman Fylgia KB Advokatbyrå, Stockholm - 1
  • Advokatfirman Fylgia KB Advokatbyrå, Stockholm - 2
  • Advokatfirman Fylgia KB Advokatbyrå, Stockholm - 3

Advokatfirman Fylgia KB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAdvokatfirman Fylgia Kommanditbolag
BolagsformKommanditbolag
Datum för upprättande08.01.1997
Org.nr:9696339994
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Carl-Johan Henrik KjellmanHuvudansvarig revisor

Omdömen om Advokatfirman Fylgia KB

Ganten

mer än ett år sedan

Otrevlig i telefon, vass attityd och snäsig. Oproffsigt bemötande.

carl lindberg

mer än ett år sedan

Så här långt efter en första kontakt med advokatfirman Fylgia så är jag nöjd. Jag kommer att forsatta att bedöma hur arbetet fortskrider och uppdatera betyget därefter. Förhoppningsvis maxbetyg.

Kategorier

Sökord

advokataffärsjuristit-rättTvistemålbolagsrådgivningfastighetsfinansieringAdvokatfirmaaktiemarknadsrättArvsrättföretagsöverlåtelserRättshjälpskatterättledningsrättkonsumenträttupphovsrättIPtelekomlagstifningAdvokatbyråbank och finansentreprenadrättlönegarantiförsäkringsrättförvärvsfinansieringförvaltningsprocessrättobjektfinansieringavtalstvisterDue diligenceanställningsavtalkommersiell tech & IPvärdepappersrättmönsterrättkonkursåterförsäljarrättskatterådgivningutsökningsrättdigitaliseringanställningsskyddvarumärkesskyddföretagsförvärvskiljeförfarandeförsäkrings-och skadeståndsrättspeciell fastighetsrättföretagsrekonstruktionoffentlig upphandlingobeståndsrättMålsägandebiträdelöpande skatterådgivningplan- och byggnadsstiftningövriga nyttjanderättpersonuppgiftslagenprocessrättskatterevisionerinternationell affärsjuridikkapitalmarknadstransaktionerhyresrättbiträdande juristeu-och konkurrensrättmiljörättfastighetsrättsakrätt och återvinningverksamhetsöverlåtelserSkadeståndsrättkrediträttArbetsrättbostadsrättBrottmålvarumärkes- och firmarättdatasäkerhetenergirättkapitalanskaffningfranchisejuridikstrukturerad finansieringupphandlinghyresavtallikvidationRättsskyddtechbolagkonkurrensrättkonsulträttfinansrättGDPRJuridisk rådgivninggenerationsskiftenskatteprocessreklamjuridikimmaterialrättfinansiella tjänsterallmän bolagsrätt och bolagsetableringaromstruktureringarekobrottFamiljerättAffärsjuridikM&Aagent- och återförsäljarrättbolagsrättcompliancetvistelösningfastighetsöverlåtelserarrenderätttransaktioner

Möjliga telefonnummerformat

08442530008-442 53 00084-42 53 000844-253 00