Om Advokat Johan Furberg

Advokat Johan Furberg är en allmänpraktiserande advokatbyrå i Linköping med omnejd. Byrån drivs med syftet att erbjuda bred kompetens tillsammans med ett personlig engagemang. Uppdrag kan vara krävande både för ombud och klient varför jag föredrar ett nära samarbete för bästa resultat. Byråns verksamhet är alltså inriktad på humanjuridik och omfattar flera juridiska områden men fokus ligger på brottmål, vårdnadstvister, ekonomisk familjerätt och LVU.

Byråns verksamhet är alltså inriktad på humanjuridik och omfattar flera juridiska områden men fokus ligger på brottmål, vårdnadstvister, ekonomisk familjerätt och LVU.

Inom ramen för brottmål åtar jag mig att företräda misstänkta som offentlig försvarare (försvarsadvokat) eller privat försvarare. Dessutom företräder jag målsägande, dvs. brottsutsatta, som målsägandebiträde och särskild företrädare för barn.

När det kommer till familjerättsliga tvister, som också kallas vårdnadsmål eller vårdnadstvist, åtar jag mig att som ombud företräda föräldrar i fråga om barns vårdnad, boende och umgänge. Beroende på utfall kan det även aktualiseras som exempelvis tvist om underhållsbidrag dvs. vad den förälder som inte är vårdnadshavare eller inte är boendeförälder under vissa förhållanden har att betala till den andra föräldern. Det är inte ovanligt att det inom denna typ av mål dessutom uppkommer behov av juridiskt biträde kring bodelning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Advokat Johan Furberg Advokatbyrå, Linköping - 1
  • Advokat Johan Furberg Advokatbyrå, Linköping - 2
  • Advokat Johan Furberg Advokatbyrå, Linköping - 3

Advokat Johan Furberg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Advokat Johan Furberg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

02.11.2020

Org.nr:

5592802317

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

69101 Advokatbyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Johan Oskar Niklas Furberg

Suppleant

Anna Julia Elsa H Wellander Kempff

Revisor

Erik Gunnar Ågerup

Finansiell information

Omsättning

2 632 tkr

Vinstmarginal

31,2 %

Anställda

1