Se på karta
Artillerivägen 329163 Kristianstad

ROFAB genomför framförallt utbildningar för de tre branscherna Transport, Bygg och Entreprenad. Utbildningarna resulterar i yrkesbevis eller kompetenshöjande kunskaper för de maskiner som varit aktuella för utbildning så som jordförflyttande maskiner, mobilkranar, tornkranar, betongpumpar etc. Utbildningarna genomförs både till små och stora företag och vi erbjuder kompletta grundutbildningar, företagsanpassade utbildningar eller utbildningar anpassade efter behov.

Hagebovägen 557261 Oskarshamn

Motivera Utbilding AB bedriver utbildnings- och utvecklingsverksamhet inom transport och anläggning. Vi strävar efter att bli det kompletta utbildningsföretaget. För mer information se hemsidan där det alltid finns aktuella utbildningar och kurser.

Strömstadsvägen 12C45150 Uddevalla

Kurser i YKB, ADR, Truck, Maskin, Brand, HLR med mera. Vi hjälper er med det mesta.Totalt erbjuder vi ett 20-tal utbildningar inom transport, industri och entreprenad.Vi har kurser löpande varje månad. Ni är alltid välkomna att boka ett eget datum i våra lokaler eller så kommer vi ut till er om det passar bättre, vardagar som helger.För bokning, priser och förfrågningar vänligen besök vår hemsida för mer information.

Kyrkgatan 7683134 Östersund

Vericate erbjuder kundanpassad kompetens och lösningar för kompetensutveckling. I vårt sortiment finns utbildningar, webbutbildningar och verifiering av kompetens samt digitala lösningar som LMS, moln- och certifikatstjänster. Vi finns i Östersund och har kunder i hela Sverige.Vår visionVi skapar hållbara kompetenslösningar som utvecklar våra kunders kompetens och stärker deras konkurrenskraft.

Västra Laggarbergsvägen 4286191 Timrå

Mitt i Sverige med lång erfarenhet av utbildningar inom åkeri- och bussbranschen. Vi erbjuder yrkesförarutbildningarna YKB-fortbildning och ADR.

Göttorp Sommarro 153395 Götene

Ronny Larsson är godkänd utbildningsgivare via BYN/TYA och vi kan hjälpa till med följande utbildningar;Maskinförarutbildningar/kompetensprov för förarbevis på grävmaskin-grävlastare, hjullastare, teleskoptruck, väghyvel och bandschaktare.Trafikverkets kravkurser "Arbete på väg" alla nivåerSäker SchaktElsäkerhetskurser, ESA/EBR ADRVi har utbildningslokal i Götene för 20-25 deltagare men självklart kommer vi gärna till ert företag och har utbildningarna.

Sviestad 158593 Linköping

5 (2)

Välkommen till Linköpings Tungutbildning! Vi erbjuder utbildning för dig som ska börja eller redan kör tunga fordon. Hos oss kan du ta körkort för lastbil och buss.

Nygatan 1273130 Köping

Trafikskola alla körkort. Intensiv-, handledarutbildning. Yrkesutbildning lastbil, släp och buss. EcoDriving taxi, fortbildning, YKB.

Råbyvägen 4861157 Nyköping

PMI Konsulter i Nyköping erbjuder utbildningar inom säkerhet och HLR. Vi utgår från Nyköping men hjälper dig oavsett vart du befinner dig, liten som stor! Vi erbjuder allt från ADR Grund och explosivt, HLR, Första hjälpen, YKB gods och trafiklärare på buss och lastbil. Vi kommer ut och håller utbildning på ditt kontor och erbjuder även utbildning i vår egen lokal. Välkommen att boka tid via telefon eller mail!

Hultsfreds flygplats57791 Hultsfred