Om ADDA AB

Nikaro ligger på Itolv-området i Eksjö, närmare bestämt på Kaserngatan 12 B. Vår verksamhet fördelar vi på nästan 1200 kvm, bestående av två olika delar. Dels vårt fräscha gym med modern utrustning där du kan träna under våra generösa öppettider. Dels vår rehabavdelning där du kan få hjälp av sjukgymnast/fysioterapeut. Kontakta oss på tel. 0381-125 20 (se telefontider), om du vill boka en tid eller bara vill veta mer. Utöver detta har vi 2 massörer som hyr in sig med sina egna företag.

Välkommen att träna i våra fräscha lokaler.

Norra delen av gymmet med reception och kardiodel i korridor. 3 logement fyllda med varierad utrustning.

Södra delen med ytterligare en kardiodel i korridor. Även här välutrustade logement. I vårt största rum Plutonen hittar du skivstänger, hantlar, kettlebells, medicinbollar med mera, för funktionell träning. På första våningen Annexet, ett rum för gruppträning utan utrustning men fungerar också som ett härligt utrymme för spinning med 14 platser.

Gott om utrymme alltså, i en unik träningsyta. Vi har även på våning 4 en stor gruppträningssal. Där finns även en lokal för crosstraining o andra cardio maskiner.

Gymmet har fasta redskap som 4 löpband, 12 cyklar, 3 roddmaskiner, 5 crosstrainers, 2 SkiErg, 1 thoraxtrainer, 2 trappmaskiner, 5 HUR-maskiner samt 2 cirkelgym med 7 respektive 9 stationer. Vidare 5 dragapparater. Dessutom Smithmaskin, Pec-Rear, Latsdrag, Benpress, Multihip, Assisted chin-dip. 4-station med sittande rodd, latsdrag, tricepspress och bicepscurls. Flera bänkar med varierande funktion.

Gymmet fungerar fortfarande som en mix av riktad fysioterapiträning för patient och för dig som egentränar.

Du räknas som patient när du har en avtalad tid med fysioterapeut.

Vid gymträning på egen hand gäller inpasseringstagg kopplad till en vald träningsperiod.

Fysioterapi.

Om Du har besvär ifrån ”Rörelseapparaten”, skelett, leder, muskler och i viss mån nervsystemet, kan du söka hjälp hos Mträning o Fysio, Erik Mattelin och Erika Pihl som finns på Nikaro.

Även medicinska sjukdomar behandlas idag med fysisk aktivitet och där kan sjukgymnasten var den handledare som du behöver inledningsvis.

Du kan söka helt på eget initiativ eller ha en remiss ifrån läkare.

Massörer

Utöver detta har vi två massörer som verkar med egna företag. Havskogs massage, Maria Havskog och Hålligång massage och Friskvård, Sara Hugosson.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • ADDA AB Gym, träningsanläggning, Eksjö - 1
  • ADDA AB Gym, träningsanläggning, Eksjö - 2
  • ADDA AB Gym, träningsanläggning, Eksjö - 3
  • ADDA AB Gym, träningsanläggning, Eksjö - 4
  • ADDA AB Gym, träningsanläggning, Eksjö - 5

ADDA AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAdda Hälsoperspektiv AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.10.2000
Org.nr:5565980892
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d., 85599 Diverse övrig utbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Roger Sixten Kennerth DidrickOrdförande
Roger Sixten Kennerth DidrickLedamot
Olga Katarina HolmLedamot
Karl Christer HolmSuppleant

Omdömen om ADDA AB

Göran Björn

mer än ett år sedan

Mycket dåligt träningslokal. Har icke rätt att kalla sig "gym". Har du som focus att växa och blir starkare I både kropp och psyket så är inte detta "gym" för dig. Dyrt är det med. Om du bor i eksjö kommun så rekommenderar jag att hitta ett bättre gym där man kan få träna som man vill och och nå ens mål.

Alma

mer än ett år sedan

Det märks på både personal och besökare att stämningen är på topp på Nikaro. Var där i rehabsyfte och blev hejjad på av både personal och kunder, det är en öppenhet där som gör att man lämnar stället med ett brett leende och glädje.

Möjliga telefonnummerformat

03811252003-811 25 20038-11 25 200381-125 20