Om företaget

Vi på Accigo hjälper organisationer att realisera och effektivisera sina verksamhetssystem. Vi är ett IT-företag med kompetenser och roller på både bredd och djup inom Microsofts tre molntjänster, power plattform och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-562 440...
Adress

Vasagatan 7

11120 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi på Accigo hjälper organisationer att realisera och effektivisera sina verksamhetssystem. Vi är ett IT-företag med kompetenser och roller på både bredd och djup inom Microsofts tre molntjänster, power plattform och integration. Förutom teknisk expertis har vi stort fokus på att leda digital förändring. Vi kombinerar alla de viktigaste kompetenserna i ett gemensamt erbjudande för att maximera värdet snabbare, smidigare och säkrare genom ett hållbart agilt arbete.

Accigo

Vi ger människor och företag digitala superkrafter.

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det så otroligt mycket större. Digitalisering kan få både människor och organisationer att våga sikta högre, följa sina drömmar och öppna dörrar som de inte ens visste fanns. Och när man ser igenom tekniken och börjar skönja vilka möjligheter som gömmer sig där bakom. Då ser man att framtiden kan vara en fantastisk plats – fylld av mänsklig energi och värme – och digitalisering är inget annat än vår superkraft för att komma dit.

Accigos utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Accigo

Omsättning

189 971 tkr

Vinstmarginal

15.20 %

Anställda

136

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Accigo finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Accigo Aktiebolag

Org.nr:

5566541602

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

62010 Dataprogrammering

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.01.2004

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0856244000

08-562 440 00

085-624 40 00

0856-24 40 00

085-6244000